Изкуствен интелект и набиране на персонал, ONO разширява дейността си на световните пазари!

Комбинацията от изкуствен интелект и процеси за набиране на персонал предлага различни предимства в света на бизнеса. Едно от нововъведенията в тази област са системите Smart Matching и Smart Interview, разработени от OneNewOne (ONO). След успеха си в Турция ONO вече се подготвя да навлезе на унгарския, българския и гръцкия пазар на 4 различни езика.

Базираните на ONO решения правят процесите по набиране на персонал по-ефективни и ефикасни. Smart Matching помага на работодателите да идентифицират най-подходящите кандидати, като осигурява бързо и точно съответствие между обявите за работа и уменията и опита на кандидатите. По този начин загубата на време в процеса на набиране на персонал се свежда до минимум.

Системата Smart Interview осигурява по-обективна оценка на кандидатите. Изкуственият интелект предоставя на работодателите по-цялостна представа, като прави подробен анализ на тона на гласа, израженията и отговорите на кандидатите. По този начин се осигурява справедлив процес на оценяване и решенията за набиране на персонал се основават на по-точна основа.

Експанзията на ONO в региона след Турция привлича вниманието с предлагането на услуги не само на един език, но и на четири различни езика. Това дава възможност на местните работодатели и кандидати да се възползват напълно от предимствата на ONO.

Процесите на набиране на персонал, основани на изкуствен интелект, играят важна роля за създаването на по-бърза, по-ефективна и по-справедлива конкурентна среда в света на бизнеса. С тези технологични иновации на ONO, докато се повишават нивата на качество и точност в процесите на набиране на персонал, управлението на човешките ресурси на компаниите може да се извършва по-стратегически и успешно.

Започнете сега
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Вие сте компания
Запознайте се с талантите, които търсите, и оформете бъдещето с изкуствен интелект! Влезте в профила си, за да се запознаете с технологията, която ще ви осигури подходящите таланти за секунди.
Вие сте кандидат
Готови ли сте да направите своята кариера? Ако искате да бъдете този, който избира, а не този, който е избран, сте на правилното място! Ние ви предлагаме възможности за работа, като защитаваме личните ви данни и използваме изкуствен интелект.