Изкуствен интелект в набирането на персонал в МТ: Набиране на бъдещи таланти с бъдещи технологии

Процесите на набиране на персонал несъмнено играят решаваща роля за успеха на бизнеса. Традиционните методи за набиране на персонал обаче вече не са достатъчно ефективни. Бързото развитие на технологиите доведе до трансформация на процесите на набиране на персонал. Изкуственият интелект се превърна в един от крайъгълните камъни на тази трансформация, а продуктът ONO на OneNewOne предлага уникално решение за оптимизиране на процесите по набиране на персонал.

Освен че оптимизира процесите по набиране на персонал, изкуственият интелект предоставя важни насоки на младите таланти по пътя им към кариерата. Благодарение на функцията Smart Interview, предлагана от ONO, младите хора могат да провеждат интервюта отвсякъде и по всяко време. Това прави процеса на набиране на персонал по-достъпен и гъвкав, така че на всички да се предлагат равни възможности. Освен това възможността за провеждане на интервюта на различни езици, като турски, английски и немски, улеснява оценяването на талантите в глобална бизнес среда.

Поддържаните от изкуствен интелект процеси за набиране на персонал позволяват на кандидатите да демонстрират уменията си по най-точния начин. Вместо дълги тестове и времеви ограничения, кандидатите се оценяват по-ефективно, а процесът на набиране на персонал става по-ефикасен. Това помага на младите хора да разкрият истинския си потенциал, а на работодателите – да изберат правилните кандидати.

Друго предимство на ONO е, че спестява на специалистите по човешки ресурси да потънат в оперативни процеси. Процесите за набиране на персонал с помощта на изкуствен интелект автоматизират поредица от стъпки – от предварителния подбор на кандидатите до интервюто и оценката. Това позволява на отделите по човешки ресурси да се съсредоточат върху по-стратегически задачи и повишава ефективността на процеса на набиране на персонал.

Един от най-големите приноси на ONO е, че поставя правилните таланти в най-подходящите отдели. Благодарение на аналитичните инструменти, задвижвани от изкуствен интелект, работодателите оценяват по-задълбочено уменията на кандидатите и определят най-подходящите позиции. Докато това подобрява резултатите на предприятията, то също така помага на младите таланти да оформят по-ефективно своята кариера.

В резултат на това изкуственият интелект при набирането на персонал в МТ обединява талантите на бъдещето с технологиите на бъдещето. Иновативните решения на ONO правят процесите по набиране на персонал по-справедливи, ефективни и ефикасни, като същевременно предлагат на работодателите значителни предимства при подбора на най-подходящите кандидати. Това е решаваща стъпка за дългосрочния успех както на работодателите, така и на младите таланти.

 

Започнете сега
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Вие сте компания
Запознайте се с талантите, които търсите, и оформете бъдещето с изкуствен интелект! Влезте в профила си, за да се запознаете с технологията, която ще ви осигури подходящите таланти за секунди.
Вие сте кандидат
Готови ли сте да направите своята кариера? Ако искате да бъдете този, който избира, а не този, който е избран, сте на правилното място! Ние ви предлагаме възможности за работа, като защитаваме личните ви данни и използваме изкуствен интелект.