Измерване на езиковото ниво с изкуствен интелект в интелигентни интервюта на OneNewOne

В среда, в която светът на бизнеса се променя бързо, а времето е от съществено значение, традиционните методи за оценка на езиковите познания на кандидатите често са досадни и отнемат много време. Отчитайки това предизвикателство, OneNewOne (ONO) предприема революционен подход към оценяването на езиковите познания с интегрирането на изкуствен интелект в интелигентните интервюта. Като използва силата на изкуствения интелект, ONO трансформира подбора на персонал, предлагайки ненадмината бързина, точност и лекота в процеса на оценяване на езиковите умения на кандидатите.

Отминаха дните на дългите и досадни езикови тестове, които изтощават както кандидатите, така и работодателите. С иновативната платформа на ONO, задвижвана от изкуствен интелект, проверката на езика се превърна в безпроблемен процес, интегриран в интелигентните интервюта. Чрез поредица от динамични и интерактивни разговори кандидатите взаимодействат със задвижвани от ИИ алгоритми, които оценяват способностите им по немски, английски, турски, нидерландски или други езици, свързани с позицията.

Красотата на подхода на ONO се крие в способността му да предоставя бързи и точни резултати. В рамките на няколко секунди след започване на разговора ИИ анализира речевите модели, употребата на думи, граматиката и способностите за разбиране на кандидата със забележителна точност. Тази бърза оценка не само спестява ценно време на кандидатите и работодателите, но също така дава възможност за оценка на езиковите познания в реално време, като осигурява незабавна представа за езиковите умения на кандидата и областите за подобрение.

За кандидатите опитът на ONO е добре дошъл, за да избягат от изтощителното изпитание на традиционните езикови тестове. Вместо да се изправят пред изтощителни изпитни часове, кандидатите симулират реални сценарии на общуване, като водят естествени разговори с изкуствен интелект. Това не само облекчава стреса, който често се свързва с езиковите изпити, но и осигурява на кандидатите по-автентично и интуитивно преживяване.

От друга страна, работодателите извличат големи ползи от задвижваното от изкуствен интелект оценяване на езика на ONO. Чрез безпроблемното интегриране на езиковата оценка в процеса на интервю, мениджърите по наемане на работа получават ценна информация за езиковите способности на кандидатите, без да провеждат отделни оценки или преценки. Този холистичен подход позволява на работодателите да вземат информирани решения и безпроблемно да съобразят езиковите познания с изискванията на длъжността.

Освен това задвижваната от изкуствен интелект платформа на ONO увеличава разнообразието и приобщаването при набирането на персонал, като намалява предубежденията при традиционните методи за оценка. Като се фокусира единствено върху езиковите познания и комуникационните умения, независимо от фактори като акцент или произход, ONO осигурява справедлив и обективен процес на оценяване, който насърчава по-приобщаваща среда за наемане на работа.

В резултат на това иновативният подход на OneNewOne към оценяването на езика е революционен. Използвайки силата на изкуствения интелект, ONO предлага ненадмината бързина, точност и лекота в процеса на оценяване на езиковите умения на кандидатите. С бързите оценки, извършвани в рамките на Smart Interviews, ONO оптимизира процеса на набиране на персонал, като осигурява на кандидатите безпроблемно преживяване, а на работодателите – ценна информация за вземане на информирани решения за наемане на работа. Продължавайки еволюцията на набирането на персонал, ONO стимулира промяната и трансформира начина, по който оценяваме езиковите познания на съвременната работна сила.

Започнете сега
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Вие сте компания
Запознайте се с талантите, които търсите, и оформете бъдещето с изкуствен интелект! Влезте в профила си, за да се запознаете с технологията, която ще ви осигури подходящите таланти за секунди.
Вие сте кандидат
Готови ли сте да направите своята кариера? Ако искате да бъдете този, който избира, а не този, който е избран, сте на правилното място! Ние ви предлагаме възможности за работа, като защитаваме личните ви данни и използваме изкуствен интелект.