Pracovní pohovor s umělou inteligencí

Ve světě lidských zdrojů nyní umělá inteligence přináší revoluci do náboru zaměstnanců. Díky systému ONO společnosti OneNewOne může nyní umělá inteligence vést videorozhovory s kandidáty, provádět analýzu hlasu a emocí a hovořit s kandidáty, jako by byli jejími kolegy. Tato technologie přináší revoluci do náborového procesu a umožňuje přijímat efektivnější a objektivnější rozhodnutí.

ONO Smart Interview hraje důležitou roli při náboru tím, že analyzuje pozici, zkoumá životopisy kandidátů a klade konkrétní otázky podle požadavků na danou pozici. Kromě toho vypracováním otázek podle odpovědí kandidátů nabízí zaměstnavatelům důkladnější hodnocení tím, že odhaluje skutečný potenciál kandidátů.

Tato technologie také hraje aktivní roli na globálním trhu práce tím, že nabízí vícejazyčné pohovory. Tím, že personálnímu oddělení hlásí výsledek pohovoru, jasně odhaluje silné stránky kandidátů a oblasti, ve kterých se musí zlepšit.

S blížícím se zavedením technologie čtení gest se náborový proces dále zlepší a budou se činit důkladnější rozhodnutí s přihlédnutím k emočnímu stavu kandidátů.

Díky výzkumným a vývojovým studiím týmu OneNewOne se proces učení umělé inteligence zrychluje a tento proces se stává pro kandidáty jednodušším a pohodlnějším. Mladí lidé mohou snadno komunikovat s umělou inteligencí a vést pohovory odkudkoli.

ONO Smart Interview v současné době podporuje personální oddělení v předpohovorových procesech a zefektivňuje proces náboru tím, že se rychle učí organizaci, potřeby a kulturu společnosti. Zaměstnavatelům i uchazečům tak poskytuje efektivnější náborový zážitek.

Slova jako pohovor s umělou inteligencí, umělá inteligence při přijímacích pohovorech, umělá inteligence při náboru se ve světě podnikání stala nepostradatelnými. Využívání technologií umělé inteligence v oblasti řízení lidských zdrojů je stále rozšířenější, díky čemuž jsou náborové procesy objektivnější, efektivnější a účinnější.

Začněte hned
ONO pro vás vytvoří „Chytrý kandidátský fond“, klasifikuje ho, spáruje a prostřednictvím „Chytrého pohovoru“ vám přinese užší výběr kandidátů, čímž vás podpoří při náboru talentů.
Jste firma?
Setkejte se se svými hledanými talenty a utvářejte budoucnost pomocí umělé inteligence! Přihlaste se a seznamte se s technologií, která vám za sekundy spojí s tím nejvhodnějším talentem.
Jste uchazeč?
Jste připraveni na kariéru s ONO? Pokud chcete být v nabídce pracovních příležitostí tím, kdo vybírá, nikoli tím, kdo je vybírán, jste na správném místě! Ochráníme vaše soukromí a pomocí umělé inteligence vám představíme pracovní příležitosti.