Umělá inteligence a nábor, ONO expanduje na globální trhy!

Spojení umělé inteligence s náborovými procesy nabízí v obchodním světě řadu výhod. Jednou z inovací v této oblasti je systém Akčního Headhuntingu a Akčního MInterview, který vyvinula společnost OneNewOne (ONO). Po úspěchu v Turecku se ONO nyní chystá vstoupit na trhy Maďarska, Bulharska a Řecka, a to ve čtyřech různých jazycích.

Řešení založená na ONO činí náborové procesy efektivnějšími a produktivnějšími. Akční Headhunting poskytuje rychlé a přesné porovnání mezi dovednostmi a zkušenostmi uchazečů a požadavky na pracovní pozice, což zaměstnavatelům umožňuje rychle identifikovat nejvhodnější uchazeče. Tím se minimalizují ztráty času v náborovém procesu.

Systém Akčního MInterview poskytuje objektivnější hodnocení mezi uchazeči. Umělá inteligence provádí podrobnou analýzu na základě tónu hlasu, projevů a odpovědí uchazečů, čímž nabízí zaměstnavatelům komplexnější obraz o jejich schopnostech. Tímto způsobem se zajišťuje spravedlivější hodnotící proces, který umožňuje zaměstnavatelům činit rozhodnutí založená na objektivních datech.

Expanze ONO z Turecka do regionu přitahuje pozornost nejen tím, že nabízí služby v jednom jazyce, ale v celkem čtyřech různých jazycích. To umožňuje místním zaměstnavatelům a uchazečům plně využívat výhod, které ONO nabízí.

Nábory řízené umělou inteligencí hrají zásadní roli při vytváření rychlejšího, efektivnějšího a spravedlivějšího konkurenčního prostředí v obchodním světě. S těmito technologickými inovacemi ONO zvyšuje kvalitu a přesnost náborových procesů, zatímco umožňuje firmám strategicky a úspěšně řídit své řízení lidských zdrojů. Tím se zvyšuje konkurenceschopnost a efektivita celého odvětví.

Začněte hned
ONO pro vás vytvoří „Chytrý kandidátský fond“, klasifikuje ho, spáruje a prostřednictvím „Chytrého pohovoru“ vám přinese užší výběr kandidátů, čímž vás podpoří při náboru talentů.
Jste firma?
Setkejte se se svými hledanými talenty a utvářejte budoucnost pomocí umělé inteligence! Přihlaste se a seznamte se s technologií, která vám za sekundy spojí s tím nejvhodnějším talentem.
Jste uchazeč?
Jste připraveni na kariéru s ONO? Pokud chcete být v nabídce pracovních příležitostí tím, kdo vybírá, nikoli tím, kdo je vybírán, jste na správném místě! Ochráníme vaše soukromí a pomocí umělé inteligence vám představíme pracovní příležitosti.