Práva spotřebitele – právo na zrušení smlouvy

OBECNÉ:

  1. Pokud objednáváte elektronicky prostřednictvím webové stránky, považujete se za akceptujícího předběžný informační formulář a smlouvu o distančním prodeji, které jsou vám nabídnuty.

  2. Kupující se řídí ustanoveními zákona č. 6502 o ochraně spotřebitele a vyhlášky o distančních smlouvách (RG: 27.11.2014/29188) a ostatními platnými zákony týkajícími se prodeje a dodání zakoupeného zboží.

  3. Náklady na dopravu, které jsou spojeny s dodáním zboží, hradí kupující.

  4. Každý zakoupený produkt musí být dodán na adresu určenou kupujícím, a to v rámci 30denní zákonné lhůty. Pokud není zboží dodáno v této lhůtě, mohou kupující smlouvu ukončit.

  5. Zakoupené zboží musí být dodáno kompletní, v souladu s vlastnostmi uvedenými v objednávce, a pokud existuje, s příslušnými dokumenty, jako jsou záruční list a uživatelská příručka.

  6. Pokud se zakoupený produkt stane neprodejným, musí prodejce informovat kupujícího písemně do 3 dnů od doby, kdy se o této situaci dozvěděl. Celková částka musí být vrácena kupujícímu do 14 dnů.

POKUD NEBUDE ZAPLACENÍ ZA ZAKOUPENÝ PRODUKT:

  1. Pokud kupující nezaplatí cenu zakoupeného zboží nebo zruší platbu v bankovních záznamech, zaniká povinnost prodejce zboží dodat.

NÁKUPY PROVEDENÉ NEOPRÁVNĚNÝM POUŽITÍM KREDITNÍ KARTY:

  1. Pokud je po dodání produktu zjištěno, že byla kreditní karta, ze které kupující provedl platbu, neoprávněně použita, a cena prodaného produktu není prodejci zaplacena příslušnou bankou nebo finanční institucí, musí kupující vrátit produkt prodejci do 3 dnů na náklady prodejce.

POKUD NENÍ PRODUKT DODÁN V ČAS Z DŮVODŮ, KTERÉ NELZE PŘEDPOVĚDĚT:

  1. Pokud nastanou okolnosti vyšší moci, které prodejce nemůže předvídat a produkt nelze včas dodat, bude kupující o situaci informován. Kupující může požádat o zrušení objednávky, výměnu za podobný produkt nebo odložení dodávky, dokud překážka nepominou. Pokud kupující objednávku zruší a platba byla provedena v hotovosti, bude mu částka vrácena do 14 dnů od zrušení. Pokud kupující platil kreditní kartou a zruší objednávku, částka bude vrácena bance do 14 dnů od zrušení, avšak banka může tuto částku převést na účet kupujícího za 2-3 týdny.

POVINNOST KUPUJÍCÍHO ZKONTROLOVAT PRODUKT:

  1. Kupující je povinen prozkoumat zboží/službu před převzetím; nebude přijímat zboží/službu od kurýrní společnosti, pokud má poškození, jako jsou otlaky, praskliny, roztržený obal atd. Zboží/služba, která byla převzata, se považuje za nepoškozenou a v pořádku. Kupující je povinen chránit zboží/službu po převzetí. Pokud se rozhodne uplatnit právo na odstoupení, neměl by zboží/službu používat. Faktura musí být také vrácena spolu s produktem.

PRÁVO NA ODSTOUPENÍ:

  1. KUPUJÍCÍ může uplatnit právo na odstoupení od smlouvy bez jakékoli právní nebo trestní odpovědnosti a bez udání důvodu, pokud o tom informuje PRODÁJCE prostřednictvím níže uvedených kontaktních údajů do 14 (čtrnácti) dnů od data dodání zboží jemu nebo osobě/organizaci uvedené na adrese, kterou označil.

  1. KONTAKTNÍ ÚDAJE, NA KTERÉ SE MŮŽE PROVEDENÍ OZNÁMENÍ O PRÁVU NA ODSTOUPENÍ:

NÁZEV/FIRM: ONE HUMAN YAZILIM VE BILISIM DANISMANLIGI SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI ADRESA: Reşitpaşa Mahallesi, Katar Caddesi, ITÜ ARI Teknokent 3 Binası No: 4, İç Kapı No: B109, Sarıyer/İstanbul.

E-MAIL: info@onenewone.com

DÉLKA PRÁVA NA ODSTOUPENÍ:

  1. Pokud se jedná o službu zakoupenou kupujícím, tato 14denní lhůta začíná dnem podpisu smlouvy. Právo na odstoupení nelze uplatnit na smlouvách o službách, které byly zahájeny s předchozím souhlasem spotřebitele před uplynutím lhůty na odstoupení.

  2. Náklady spojené s uplatněním práva na odstoupení nese PRODÁJCE.

  3. Pro uplatnění práva na odstoupení je nutné během 14 (čtrnácti) dnů zaslat PRODÁJCI písemné oznámení prostřednictvím doporučeného dopisu, faxem nebo e-mailem a produkt nesmí být použit v souladu s ustanoveními „Produkty, na které nelze uplatnit právo na odstoupení“ v této smlouvě.

PRAKTIKACE PRÁVA NA ODSTOUPENÍ:

  1. Faktura zboží, které bylo dodáno třetí straně nebo KUPUJÍCÍMU, (Pokud je faktura zboží, které má být vráceno, vystavena na instituci, je nutné ji vrátit spolu s fakturou, kterou vystavila instituce. Vrátí-li se objednávky fakturované na jméno instituce, nebude možné dokončit, pokud nebude vystavena VRAŤTE FAKTURU.)

  2. Vrátí se formulář pro vrácení, zboží, které má být vráceno, spolu s krabicí, balením a standardními doplňky, pokud existují, v kompletním a nepoškozeném stavu.

PODMÍNKY VRÁCENÍ:

  1. PRODÁVAJÍCÍ je povinen vrátit KUPUJÍCÍMU celkovou částku a dokumenty zavazující KUPUJÍCÍHO do 10 dnů od doručení oznámení o odstoupení a zboží vrátit do 20 dnů.

  2. Pokud dojde k poklesu hodnoty zboží nebo se vrácení stane nemožným z důvodu viny KUPUJÍCÍHO, KUPUJÍCÍ je povinen nahradit PRODÁVAJÍCÍMU škody v rozsahu jeho viny. KUPUJÍCÍ však nenese odpovědnost za změny a poškození vzniklé řádným používáním zboží nebo výrobku během doby odstoupení.

  3. Pokud dojde k poklesu limitu kampaně z důvodu využití práva na odstoupení, částka slevy, která byla poskytnuta v rámci kampaně, bude zrušena.

ZBOŽÍ, NA KTERÉ SE NELZE VZÍT PRÁVO NA ODSTOUPENÍ:

  1. Zboží, které bylo vyrobeno na základě přání KUPUJÍCÍHO nebo podle jeho osobních potřeb a není možné je vrátit, jako jsou spodní prádlo, plavky, kosmetika, jednorázové produkty, zboží s rizikem rychlého zkažení nebo zboží, které může vypršet, zboží, které není vhodné pro vrácení z důvodu hygieny, zboží, které se po dodání smíchalo s jinými produkty a není možné je oddělit, produkty, které nejsou součástí předplatitelské smlouvy, jako jsou noviny a časopisy, elektronické služby poskytnuté okamžitě nebo nehmotné zboží dodané spotřebiteli, zvukové nebo obrazové záznamy, knihy, digitální obsah, software, zařízení pro záznam a ukládání dat, spotřební materiály pro počítače, a které byly rozbaleny KUPUJÍCÍM, není možné vrátit podle nařízení. Dále není možné využít práva na odstoupení pro služby, jejichž plnění bylo zahájeno se souhlasem spotřebitele před vypršením lhůty pro odstoupení.

  2. Kosmetické a osobní péče, spodní prádlo, plavky, knihy, kopírovatelný software a programy, DVD, VCD, CD a kazety a kancelářské potřeby (tonery, kazety, stuhy atd.) musí mít neotevřený obal, nesmí být vyzkoušené, poškozené a použité, aby mohly být vráceny.

POUZE V PŘÍPADĚ MARNÉHO ODDĚLENÍ A PRÁVNÍCH DŮSLEDKŮ:

  1. Pokud KUPUJÍCÍ provádí platby kartou a dojde k prodlení, KUPUJÍCÍ souhlasí s tím, že zaplatí úroky podle smlouvy o kreditní kartě s bankou, a že je odpovědný vůči bance. V tomto případě může banka uplatnit právní kroky; může požadovat vzniklé náklady a poplatky za zastupování od KUPUJÍCÍHO a v každém případě, pokud KUPUJÍCÍ spadne do prodlení z důvodu dluhu, KUPUJÍCÍ souhlasí s tím, že uhradí PRODÁVAJÍCÍMU škody vzniklé z prodlení.

PLATBA A DODÁNÍ:

  1. Můžete provádět převod peněz nebo EFT (elektronický převod prostředků) na kterýkoli z našich účtů …………, ………., banky (TL).

  2. Na našich stránkách můžete využít online jednorázovou platbu nebo možnost splátek pro všechny typy kreditních karet. Při online platbách bude částka stržena z vaší kreditní karty na konci vaší objednávky.

Začněte hned
ONO pro vás vytvoří „Chytrý kandidátský fond“, klasifikuje ho, spáruje a prostřednictvím „Chytrého pohovoru“ vám přinese užší výběr kandidátů, čímž vás podpoří při náboru talentů.
Jste firma?
Setkejte se se svými hledanými talenty a utvářejte budoucnost pomocí umělé inteligence! Přihlaste se a seznamte se s technologií, která vám za sekundy spojí s tím nejvhodnějším talentem.
Jste uchazeč?
Jste připraveni na kariéru s ONO? Pokud chcete být v nabídce pracovních příležitostí tím, kdo vybírá, nikoli tím, kdo je vybírán, jste na správném místě! Ochráníme vaše soukromí a pomocí umělé inteligence vám představíme pracovní příležitosti.