Smlouva o prodeji na dálku

ČLÁNEK 1: Informace o ProdávajícímNázev: ONE HUMAN YAZILIM VE BİLİŞİM DANIŞMANLIĞI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (dále jen „ONENEWONE“ nebo „PRODÁVAJÍCÍ“)

Adresa: Reşitpaşa Mahallesi, Katar Caddesi, ITÜ ARI Teknokent 3 Binası No: 4, İç Kapı No: B109, Sarıyer/İstanbul.

E-mail: info@onenewone.com

ČLÁNEK 2: Informace o Kupujícím

Jméno a příjmení:

Adresa:

Telefon:

E-mail:

ČLÁNEK 3: Předmět

Předmětem tohoto Předběžného informačního formuláře („Formulář“) je informace o prodeji a dodání Produktů („Produkty“) specifikovaných níže s uvedením kvality a prodejní ceny v souladu se zákonem č. 6502 o ochraně spotřebitelů a nařízeními publikovanými v oficiálním věstníku č. 29188 ze dne 27. listopadu 2014 o dálkových smlouvách.

ČLÁNEK 4: Základní vlastnosti zboží a platební informace

4.1 Definice Produktů, jednotková cena, množství a informace o platebních podmínkách jsou uvedeny v Předběžném informačním formuláři a byly Kupujícím schváleny.

4.2 Náklady na přepravu nebo dodání hradí Prodávající.

ČLÁNEK 5: Platnost závazků

Ceny uvedené v článku 4.1 jsou prodejní ceny. Uvedené ceny a závazky jsou platné do doby aktualizace nebo změny. Ceny uvedené na určité období jsou platné do konce uvedeného období.

ČLÁNEK 6: Obecná ustanovení

6.1 Kupující prohlašuje, že si přečetl a je informován o základních vlastnostech produktu, prodejní ceně včetně všech daní a způsobu platby, jakož i o nákladech na dodání, a že si přečetl předběžné informace o plné obchodní firmě Prodávajícího, jeho adrese a kontaktních informacích.

6.2 Prodávající nenese odpovědnost za žádné přímé nebo nepřímé škody způsobené porušením smlouvy, deliktem nebo jinými důvody v důsledku používání internetových stránek nebo jiných dat a programů. Prodávající nenese odpovědnost za žádné škody, které vzniknou v důsledku porušení smlouvy, deliktu, nedbalosti nebo jiných důvodů; ať už se jedná o přerušení transakce, chyby, nedbalosti, ztrátu, zpoždění transakce nebo komunikace, viry, poruchy telekomunikačních linek, krádeže, zničení nebo neoprávněný přístup, změny nebo užívání údajů.

6.3 Prodávající si vyhrazuje právo měnit, reorganizovat nebo zastavit jakékoli služby, produkty, podmínky užití a informace dostupné na internetových stránkách bez předchozího upozornění. Změny nabývají účinnosti dnem zveřejnění na internetových stránkách. Společnost doporučuje Kupujícímu navštívit právní upozorňovací stránku při každém vstupu na internetové stránky. Tyto podmínky platí také pro odkazy na jiné internetové stránky.

6.4 Internetové stránky mohou obsahovat odkazy nebo reference na jiné internetové stránky, které nejsou pod kontrolou Prodávajícího. Prodávající nenese odpovědnost za obsah těchto stránek nebo jakékoli jiné odkazy, které mohou obsahovat.

6.5 Prodávající je vlastníkem nebo držitelem licence na všechny materiály („Materiály“) včetně obecného vzhledu a designu internetových stránek, všech informací, obrázků, značek, doménových jmen, log, ikon, technických údajů prezentovaných v písemné, elektronické, grafické nebo strojově čitelné podobě, počítačového softwaru, používaného prodejního systému, obchodní metody a obchodního modelu a všechny tyto Materiály jsou chráněny právními předpisy. Žádný Materiál obsažený na internetových stránkách nesmí být měněn, kopírován, reprodukován, překládán, znovu publikován, nahráván na jiný počítač, zasílán, přenášen, předkládán nebo distribuován bez předchozího povolení a uvedení zdroje. Celé internetové stránky nebo jejich část nemohou být bez povolení používány na jiných internetových stránkách. V případě zjištění jakýchkoli nesrovnalostí si Prodávající vyhrazuje všechny právní a trestní odpovědnosti a další práva, která nejsou zde výslovně uvedena.

6.6 Osobní údaje Kupujícího mohou být odhaleny pouze v případě, že to požadují oficiální orgány v souladu s platnými právními předpisy.

6.7 Zboží, které je předmětem smlouvy, bude doručeno Kupujícímu nebo osobě/instituci, kterou určil, ve lhůtě uvedené v předběžných informacích na internetových stránkách, která nesmí překročit 30 dnů od data objednání, pokud není uveden zvláštní důvod. Dodání provede kurýrní společnost, se kterou Prodávající spolupracuje. Všechny náklady na doručení uvedené v článku 3 budou podrobně uvedeny na faktuře za objednávku pod názvem „Náklady na doručení“ v souladu s platnými podmínkami dopravy.

6.8 V případě speciálně vyráběných produktů se datum odeslání může lišit, a proto budou informace o dodání sdíleny se zákazníkem. V případě dovozních produktů bude dodací lhůta navýšena v případě zpoždění v dovozním procesu a nové informace o datu dodání budou sdíleny se zákazníkem.

6.9 Pokud bude zboží dodáno jiné osobě/instituci než Kupujícímu, Prodávající nenese odpovědnost za to, že dodaná osoba/instituce zboží nepřijme a za jakékoli škody, které mohou vzniknout.

6.10 Prodávající nenese odpovědnost za žádné škody, které mohou vzniknout v důsledku chyb a nedbalosti kurýrní společnosti odpovědné za doručení během procesu dodání zboží Kupujícímu. Kupující je povinen zboží zkontrolovat při převzetí a ihned informovat Prodávajícího o jakýchkoli vadách.

6.11 Prodávající nese odpovědnost za to, že zboží bude dodáno v dobrém stavu, kompletní, odpovídající specifikacím uvedeným v objednávce, a pokud jsou k dispozici, s záručními listy a uživatelskými příručkami.

6.12 Pokud nebude možné splnit závazky týkající se plnění smlouvy, Prodávající informuje Kupujícího o této skutečnosti před vypršením doby plnění a v případě, že má na skladě, může Kupujícímu poskytnout jiný produkt stejné kvality a ceny.

6.13 V případě, že by kreditní karta, bankovní karta, debetní karta a další platební systémy nabízené na internetových stránkách Kupujícího byly neoprávněně použity neoprávněnými osobami a banka nebo finanční instituce nezaplatí Prodávajícímu cenu zboží, Kupující je povinen vrátit dané zboží Prodávajícímu do 3 (tří) dnů od převzetí zboží, pokud již bylo doručeno. Jinak Prodávající nemůže poskytnout náhradu za zboží, které Kupující obdržel, pokud nedodá zboží zpět Prodávajícímu.

6.14 Pokud zakoupené zboží nebo služba není skladem u dodavatele, od kterého SATICI (prodávající) službu objednal, a neexistuje ani ekvivalentní produkt stejné kvality a ceny, SATICI si vyhrazuje právo na vrácení částky, kterou ALICI (kupující) zaplatil.

6.15 Pokud SATICI nemůže z důvodu vyšší moci nebo extrémních podmínek, jako jsou nepříznivé povětrnostní podmínky nebo přerušení dopravy, dodat produkt podle smlouvy včas, je povinen informovat ALICI o této skutečnosti. V takovém případě, pokud ALICI zruší objednávku, bude částka, kterou zaplatil, vrácena do 14 (čtrnácti) dnů prostřednictvím platebního prostředku, který ALICI použil při nákupu produktu(ů).

6.16 V případě, že ALICI provedl platbu kreditní kartou, bude částka za produkt(ty) vrácena příslušné bance do 14 (čtrnácti) dnů od zrušení objednávky ALICI. ALICI si předem akceptuje, že zpoždění v připsání této částky na jeho účet je zcela závislé na procesních krocích banky a SATICI nebude moci jakýmkoliv způsobem zasahovat do případných zpoždění; částka vrácená SATICI na kreditní kartu může být bance připsána na účet ALICI za průměrně 2 až 3 týdny.

6.17 SATICI si vyhrazuje právo zrušit objednávky překračující potřebu ALICI provedené prostřednictvím internetové stránky. Pokud zakoupené zboží překročí 3 (tři) kusy v rámci hromadných objednávek, SATICI si vyhrazuje právo objednávku zcela zrušit nebo doručit pouze 3 (tři) kusy zboží v rámci maloobchodní hranice.

6.18 Pokud v případě nákupů kreditní kartou není transakce provedena z důvodu 3 (tří) chybných zadání PINu, SATICI si vyhrazuje právo požadovat od ALICI veškeré informace a dokumenty, včetně vizuálních prostředků pro ověření identity a údajů o kreditní kartě. Pokud ALICI neposkytne tyto informace a dokumenty nebo budou neúplné či nebudou shodné s objednávkovými informacemi, SATICI si vyhrazuje právo objednávku okamžitě zrušit, a to bez jakékoliv odpovědnosti a bez náhrady škody.

6.19 V případě, že cena produktu je uvedena s jasnou chybou, která je zřejmá průměrnému spotřebiteli a je výrazně pod tržní cenou, SATICI si vyhrazuje právo zrušit všechny objednávky učiněné na základě této chybná ceny. ALICI tímto uznává a prohlašuje, že v takovém případě nebude uplatňovat žádná práva ani nároky z důvodu zjevných chyb.

ČLÁNEK 7: Právo na odstoupení od smlouvy

7.1 Kupující má právo odstoupit od smlouvy o prodeji zboží uzavřené na dálku bez právních a trestních následků a bez uvedení důvodů do 14 (čtrnácti) dnů od data doručení zboží jemu nebo osobě/organizaci, kterou určil. Při určování doby pro odstoupení od smlouvy se vychází z následujících:

a) U zboží, které bylo objednáno jako jeden kus a dodáno odděleně, se vychází z data doručení posledního kusu spotřebiteli nebo třetí osobě určené spotřebitelem,

b) U zboží složeného z více kusů se vychází z data doručení posledního kusu spotřebiteli nebo třetí osobě určené spotřebitelem,

c) U smluv, kde je zboží pravidelně dodáváno po určitou dobu, se vychází z data doručení prvního kusu spotřebiteli nebo třetí osobě určené spotřebitelem.

7.2 Kupující může oznámit odstoupení od smlouvy do 14 (čtrnácti) dnů prostřednictvím doporučeného dopisu nebo e-mailem na adresu uvedenou v článku 1. SATICI je poté povinen kontaktovat ALICI a zajistit vyzvednutí produktu od ALICI. Pokud však SATICI nenabídne tuto možnost, je ALICI povinen zaslat zakoupený produkt na adresu uvedenou v článku 1 do 10 (deseti) dnů od oznámení o odstoupení.

7.3 Pro vrácení zboží je nutné vyplnit a podepsat odpovídající část faktury, která byla zaslána kupujícímu a která obsahuje sekci pro vrácení, a zaslat ji SATICI.

7.4 Vrácené produkty musí být dodány bez poškození, včetně krabice, balení a standardního příslušenství, pokud nějaké existuje.

7.5 SATICI je povinen vrátit kupujícímu celkovou částku (součet všech částek zaplacených ALICI) do 14 (čtrnácti) dnů od doručení oznámení o odstoupení.

7.6 Náklady na dopravu vracených produktů hradí SATICI. Po uplatnění práva na odstoupení a oznámení SATICI bude produkt vyzvednut SATICI prostřednictvím kurýrní služby Yurtici Kargo, se kterou má SATICI dohodu. V tomto případě ALICI nebude muset platit náklady na dopravu. Pokud se však ALICI rozhodne vrátit produkt sám, musí tak učinit prostřednictvím Yurtici Kargo s platbou na dobírku. Jinak bude ALICI povinen zaplatit náklady na dopravu. Pokud však v místě bydliště ALICI není pobočka Yurtici Kargo, SATICI nemůže požadovat náklady na dopravu.

7.7 Snížení hodnoty dodaného zboží nebo existující důvod, který znemožňuje vrácení, nebrání uplatnění práva na odstoupení. Pokud však snížení hodnoty nebo nemožnost vrácení vznikla v důsledku chyby kupujícího, je kupující povinen nahradit SATICI snížení hodnoty nebo náklady na náhradu. Změny a poškození způsobené běžným používáním zboží se nepovažují za snížení hodnoty.

ČLÁNEK 8: Produkty, u kterých nelze uplatnit právo na odstoupení

Právo na odstoupení nelze uplatnit v následujících případech:

Pokud není dohodnuto jinak, spotřebitel nemůže uplatnit právo na odstoupení od následujících smluv:

a) U zboží vyrobeného na základě požadavků spotřebitele, s výjimkou vadných výrobků, není možné vrátit nebo vyměnit. Právo na odstoupení se na tato zboží nevztahuje.

b) Smlouvy týkající se zboží vyrobeného podle požadavků nebo osobních potřeb spotřebitele.

c) U zboží, jehož ochranné prvky jako balení, páska, pečeť nebo obal byly po dodání otevřeny, nelze vrátit, pokud jde o dodání zboží, které není z hlediska zdraví a hygieny vhodné.

d) Smlouvy týkající se zboží, které se po dodání smísilo s jinými produkty a nelze je z důvodu jejich povahy oddělit.

e) Smlouvy týkající se služeb, které jsou plněny okamžitě v elektronickém prostředí nebo se vztahují na nehmotné zboží dodávané spotřebiteli okamžitě.

f) Smlouvy o službách, které byly zahájeny se souhlasem spotřebitele před uplynutím lhůty pro odstoupení.

ČLÁNEK 9: Reklamace a metody řešení

Kupující může zasílat všechny návrhy a stížnosti týkající se prodávaného zboží nebo služby na kontaktní údaje uvedené v článku 1. SATICI má za cíl prozkoumat všechny stížnosti a návrhy od ALICI v rámci právních mezí a vyřešit problém. Práva stran vyplývající z právních předpisů a příslušných nařízení jsou vyhrazena.

ČLÁNEK 10: Příslušný soud

SATICI může podávat žádosti ohledně stížností a námitek u rozhodčího soudu pro spotřebitele nebo u spotřebitelského soudu v místě, kde zakoupil zboží nebo služby, nebo kde má trvalý pobyt, v rámci peněžních limitů stanovených Ministerstvem obchodu a průmyslu každoročně v prosinci.

ČLÁNEK 11: Další ustanovení

Kupující prohlašuje, že souhlasí s podmínkami a informacemi uvedenými v této předběžné informační formulaci a ve smlouvě o prodeji na dálku v elektronické podobě.

Začněte hned
ONO pro vás vytvoří „Chytrý kandidátský fond“, klasifikuje ho, spáruje a prostřednictvím „Chytrého pohovoru“ vám přinese užší výběr kandidátů, čímž vás podpoří při náboru talentů.
Jste firma?
Setkejte se se svými hledanými talenty a utvářejte budoucnost pomocí umělé inteligence! Přihlaste se a seznamte se s technologií, která vám za sekundy spojí s tím nejvhodnějším talentem.
Jste uchazeč?
Jste připraveni na kariéru s ONO? Pokud chcete být v nabídce pracovních příležitostí tím, kdo vybírá, nikoli tím, kdo je vybírán, jste na správném místě! Ochráníme vaše soukromí a pomocí umělé inteligence vám představíme pracovní příležitosti.