Интелигентна автоматизация

Революция в управлението на човешките ресурси с ONO Smart Automation!

Можете да тествате 5000 души според сценария, който ще определите, само с едно натискане на клавиш. С интелигентната автоматизация на ONO предлагаме възможност за бърза и ефективна оценка на големи групи кандидати.

Интелигентна организация на тестовете/интервютата

С ONO организираме интервютата автоматично. По този начин можете да съсредоточите времето си върху по-стратегически задачи и да ускорите процеса на набиране на персонал. Въз основа на резултатите от всяка стъпка ние придвижваме кандидата към следващия етап. Това прави решенията в процеса на набиране на персонал по-интелигентни и по-ефективни.

Като елиминираме ръчната работа в процеса на набиране на персонал, ние ускоряваме процеса и го правим по-ефективен. Това ви спестява както време, така и ефективност на труда.

Започнете сега
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Вие сте компания
Запознайте се с талантите, които търсите, и оформете бъдещето с изкуствен интелект! Влезте в профила си, за да се запознаете с технологията, която ще ви осигури подходящите таланти за секунди.
Вие сте кандидат
Готови ли сте да направите своята кариера? Ако искате да бъдете този, който избира, а не този, който е избран, сте на правилното място! Ние ви предлагаме възможности за работа, като защитаваме личните ви данни и използваме изкуствен интелект.