Интелигентно интервю

Формиране на бъдещето с изкуствен интелект

Сега провеждайте предварителните си интервюта с ONO Smart Interview! Тази иновативна технология, която преодолява границите на времето и пространството, среща търсещите работа с изкуствен интелект с над 20-годишен опит в набирането на персонал. ONO извежда процеса на интервюто една стъпка напред, като се фокусира не само върху основните критерии, но и върху сложни фактори като уменията, опита и личните характеристики на кандидата.

ONO Smart Interview провежда както техническо интервю, така и интервю, базирано на компетенции, като насочва въпросите към кандидата в съответствие с изискванията на длъжността. Ако кандидатът иска да подходи към въпросите от различна гледна точка, ONO деликатно го предупреждава да се съсредоточи върху темата. Тя персонализира интервюто, като задава нови въпроси или изисква доразвиване в зависимост от отговорите, дадени от кандидата.

Интелигентното интервю, което е голямо удобство за търсещите работа, осигурява гъвкавост, като предлага възможност за избор на датата на интервюто според собствените им предпочитания. ONO Smart Interview, което също е голямо предимство за работодателите, прави процеса на интервю по-ефективен, като свежда до минимум времето, прекарано с кандидати, които не отговарят на критериите. Открийте бъдещето на света на бизнеса с иновативното, ефективно и пестящо време ONO Smart Interview!

Започнете сега
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Вие сте компания
Запознайте се с талантите, които търсите, и оформете бъдещето с изкуствен интелект! Влезте в профила си, за да се запознаете с технологията, която ще ви осигури подходящите таланти за секунди.
Вие сте кандидат
Готови ли сте да направите своята кариера? Ако искате да бъдете този, който избира, а не този, който е избран, сте на правилното място! Ние ви предлагаме възможности за работа, като защитаваме личните ви данни и използваме изкуствен интелект.