Интелигентно създаване на пул от автобиографии, съпоставяне и класифициране

Формиране на бъдещето с изкуствен интелект

Интегрираме кандидати от вътрешността на организацията или от най-използваните в света центрове за автобиографии. Класифицираме автобиографиите в рамките на няколко минути с помощта на изкуствен интелект.

Създаване на басейн ONO Smart CV

Наслаждавайте се на управлението на собствения си набор от кандидати и оценявайте по-ефективно обявите си за работа! Безпроблемно интегрирайте автобиографиите си с най-използваните в света обяви за работа и системи за проследяване на кандидати. Контролирайте данните на кандидатите си по начин, съответстващ на KVKK, и прехвърляйте информацията към своя пул в желания от вас формат.

Управлявайте безпроблемно собствената си платформа за кандидати благодарение на автоматичния поток на вашите обяви и исторически данни. Оценявайте кандидатурите си организирано и бързо, като предотвратявате загубването на изпратените до вас автобиографии между електронните писма. Вече е много лесно да интегрирате автобиографии в различни формати, които сте посочили, във вашия пул!

Интелигентна класификация с изкуствен интелект

Обработваме автобиографии по 67 различни вертикални критерия и ги класифицираме за секунди. ONO се усъвършенства, като се захранва с непрекъснато актуализирани набори от данни. Успоредно с променящите се нужди в света на бизнеса изкуственият интелект непрекъснато се развива и достига до по-усъвършенствана система за класификация. С нашата технология ние предоставяме голямо предимство не само на работодателите, но и на търсещите работа.

Ние сме в състояние да оценяваме автобиографиите не само по основни критерии, но и въз основа на сложни фактори, като например уменията, опита, образованието и личните характеристики на дадено лице. С помощта на изкуствения интелект на ONO помагаме на кандидатите да подчертаят силните си страни и да откроят кандидатурите си за работа чрез ефективен анализ на автобиографиите.

Започнете сега
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Вие сте компания
Запознайте се с талантите, които търсите, и оформете бъдещето с изкуствен интелект! Влезте в профила си, за да се запознаете с технологията, която ще ви осигури подходящите таланти за секунди.
Вие сте кандидат
Готови ли сте да направите своята кариера? Ако искате да бъдете този, който избира, а не този, който е избран, сте на правилното място! Ние ви предлагаме възможности за работа, като защитаваме личните ви данни и използваме изкуствен интелект.