често задавани въпроси
Често задавани въпроси на кандидатите

OneNewOne е система за проследяване на кандидати, която се използва от компаниите членки в процесите на набиране на персонал.
Дружествата интегрират информацията за кандидатите, която са получили преди това от сайтовете за кариера, и оценяват тези кандидати за нуждите на новите позиции.
Тъй като нашият сайт не разполага с обичайната логика за обявяване на работни места и вписване на кандидати, процесите на набиране на персонал се извършват в пълна конфиденциалност.
Кандидатите, подходящи за откритите от компаниите позиции, се оценяват от системата.
Предварителните интервюта на компаниите се обработват автоматично.

Това означава, че компанията иска да ви оцени за позицията, която ще бъде открита в кратък срок.
Това означава, че информацията за Вашата автобиография е добавена в системата за проследяване на кандидати OneNewOne в обхвата на KVKK, за да бъде оценена в процесите на набиране на персонал от дружеството в изпратения до Вас имейл.
Можете да получите достъп до правилата на KVKK, прилагани на нашия уебсайт, от връзката „ https://onenewone.com/aydinlanma_metni “.

Ако сте регистриран член на системата OneNewOne: След като влезете в системата, можете да изтриете всичките си записи, като изберете настройките в профила си в горния десен ъгъл и натиснете бутона, който ще се появи.

Ако все още не сте регистрирани, можете да започнете процеса на изтриване на информацията, качена от дружествата, като ни уведомите от имейл адреса, на който се намира членството ви, със заглавие на темата „Изтриване на информация за членство и лични данни“ на имейл адрес info@onenewone.com. Всички ваши данни ще бъдат изтрити в рамките на максимум 24 часа.

Когато настъпи времето за среща за интервю, трябва да опресните страницата „Моята работа в процес“.
Бутонът на вашата стая за интервю ще бъде активен на обновената страница.

Често задавани въпроси за компанията

Упълномощеният кандидат задава желания от него въпрос.
Информационното писмо се изпраща на кандидата от системата от името на компанията.

Списък на документите, които трябва да бъдат изпратени от кандидата, който е приел предложението и е решил да бъде нает на работа

Длъжностното лице е отстранило кандидат от процедурата за заемане на длъжността.
Посочва се причината за отстраняването.Не могат да се предприемат по-нататъшни действия в процеса, свързани с отхвърлените кандидати.
Информационното писмо се изпраща на кандидата от системата от името на компанията.

Кандидатите, които са счетени за подходящи от органите, но чиято пригодност не е била проверена от системата, могат да бъдат поканени да участват в конкурса с техните електронни адреси.
Информационният имейл се изпраща на кандидатите от системата от името на дружеството.Тези кандидати се включват в квалификационните въпроси и тестове.Тези, които преминат успешно квалификационните въпроси и тестове, се включват в началото на „списъка на чакащите кандидати“.

Тя се изпраща ежеседмично на органите, определени като упълномощени 1 в дружеството.Дружеството е включено в списъка въз основа на позицията, която длъжностното лице заема в процеса.
Измерва се ефективността на оторизирания персонал в процеса на набиране на персонал.

„Отдел, заглавие, брой хора, които ще бъдат наети, и причина за откриване на длъжността“ трябва да бъдат посочени, за да започне процесът на длъжността, за която е необходим кандидат.
Лицата, които имат разрешение за същия отдел, ще могат да наблюдават позицията и да извършват транзакции.

Това е списък с отворените и все още ненаети позиции във вашата компания.

Това е списъкът с позиции с кандидати, които очакват отговор от компанията.Фактът, че този списък е празен, ще ускори процеса на набиране на персонал.Той е показател за ефективната работа на компанията в процеса на набиране на персонал.
Това е списъкът с позиции, за които има кандидат и за които компанията чака отговор.

Списък на длъжностите, които са били открити, но все още не са достигнали до етапа на подбор на кандидатите, които са предварителните процедури, които се очаква да бъдат завършени от дружеството.

Списък на длъжностите, за които дружеството е приключило процеса на набиране на персонал
 

За да ускорите и улесните процесите, свързани с позицията, от която се нуждаете, можете да определите въпросите за скрининг, общите въпроси, въпросите, които трябва да бъдат зададени на референтите, тестовете, които искате да зададете на кандидатите, и подробностите, на които вашите интервюиращи и техните интервюиращи трябва да обърнат внимание, докато интервюират кандидатите.

Можете да приложите тестовете, изготвени от OneNewOne, за да проверите нивото на уменията на кандидатите.Тестовете са безплатни.Тест за всички кандидати – Той ще бъде приложен автоматично към всички кандидати от първия момент.
Тест за избрани кандидати – Той ще бъде приложен от служител на компанията към кандидатите, които са счетени за необходими в процеса.Минималното изискване е критерий, който гарантира, че кандидатите ще бъдат автоматично елиминирани от процеса в зависимост от процента на успеваемост в края на теста.При тестове, които не са предназначени за елиминиране, а само за определяне на нивото, е достатъчно това съотношение да е 1.

За длъжността трябва да определите длъжностните лица, които ще провеждат интервютата с кандидатите, и критериите, които те ще задават.Можете да изберете интервюиращия служител сред лицата, които са упълномощени да провеждат интервюта в ДЕПАРТАМЕНТА на длъжността в раздела за споделяне на разрешения.
Трябва да въведете отделни критерии, които да бъдат задавани за всеки интервюиращ, който сте определили.

Това е списък на точките, които се очаква да бъдат разкрити и потвърдени при проверките на референциите, които се извършват за отговарящите на условията кандидати.
Този списък се представя на органите, които ще извършват референтните проверки.

Това е определението за подробна информация за позицията, което се използва при автоматичното подбиране на подходящи кандидати.
Успехът на подбора на кандидатите е пропорционален на пълното и правилно попълване на тези определения.
Изискваните характерни черти, изискваните компетенции и максималната заплата НЕ се показват на кандидата, а само се използват от системата при подбора на кандидатите.
Другите характеристики на длъжността ще бъдат показани на кандидата, за да оцени правилно длъжността.

Това е определянето на критериите, изисквани за длъжността, които да се използват при автоматичното подбиране на подходящи кандидати.Тази информация НЕ се показва на кандидатите, а само се използва от системата при подбора на кандидатите.
Моля, дайте 4-5 степени на важност на критериите, които смятате, че са абсолютно необходими за длъжността.
Успехът на правилното подбиране на кандидатите е пропорционален на попълването на тези определения изцяло и с правилните степени на важност.

Това е списъкът с документи, които искате да получите от кандидата, когото ще наемете, и които са договорени в офертата.
Документите, качени от кандидата, могат да бъдат изтеглени от компанията.

Позицията е закрита преди приключване на процеса на набиране на персонал чрез системата по каквато и да е причина.
Процесът е закрит, тъй като всички кандидати в него са отхвърлени.
Системата изпраща информационен мейл на кандидатите от името на компанията.Позицията е включена в списъка на завършените позиции.

Това е искане кандидатът да изпълни един от тестовете, определени като „Тест за избран кандидат“ в стъпките и сценариите за позицията. Ако кандидатът е под определения минимален процент изисквания, той/тя ще бъде автоматично отстранен/а от процеса.
Системата изпраща на кандидата информационен имейл от името на дружеството.
Докато кандидатът не завърши теста, той ще бъде включен в списъка с „Очаквани кандидати“, а когато кандидатът завърши теста над определения минимален процент изисквания, той ще бъде включен в списъка с „Очаквани кандидати“.

Accordion ContentaТова е да се информира интервюиращият, определен в стъпките и сценариите за позицията, за да предложи на кандидата дата за интервю.Съответният интервюиращ ще бъде информиран по електронна поща.

Предложение от страна на интервюиращия към кандидата за датата и часа на срещата Информационното писмо за времето се изпраща на кандидата от системата от името на компанията.Когато времето бъде одобрено от кандидата, системата уведомява интервюиращия по електронната поща.Интервюиращият може да добави това интервю в календара на Google

OneNewOne е система за проследяване на кандидати, която се използва от компаниите членки в процесите на набиране на персонал.
Дружествата интегрират информацията за кандидатите, която са получили преди това от сайтовете за кариера, и оценяват тези кандидати за нуждите на новите позиции.
Тъй като нашият сайт не разполага с обичайната логика за обявяване на работни места и вписване на кандидати, процесите на набиране на персонал се извършват в пълна конфиденциалност.
Кандидатите, подходящи за откритите от компаниите позиции, се оценяват от системата.
Предварителните интервюта на компаниите се обработват автоматично.

Можете да създадете регистрацията на членството на вашата компания в раздел Регистрация.Можете да създадете членството си, като въведете информацията от името на вашата компания от раздела за ценообразуване и извършите плащане.

Когато настъпи времето за среща за интервю, трябва да подновите страницата „Заявки за интервю“.След процеса на подновяване можете да отворите стаята за интервюта.Съответният кандидат ще може да присъства на интервюто, след като отворите стаята.

Започнете сега
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Вие сте компания
Запознайте се с талантите, които търсите, и оформете бъдещето с изкуствен интелект! Влезте в профила си, за да се запознаете с технологията, която ще ви осигури подходящите таланти за секунди.
Вие сте кандидат
Готови ли сте да направите своята кариера? Ако искате да бъдете този, който избира, а не този, който е избран, сте на правилното място! Ние ви предлагаме възможности за работа, като защитаваме личните ви данни и използваме изкуствен интелект.