Vyhledávání kandidátů (životopisů) pomocí umělé inteligence a ONO Smart Search: revoluční řešení v oblasti náboru zaměstnanců

Dnešní obchodní svět prochází transformacemi v náborových procesech v důsledku neustále se měnících a vyvíjejících technologií. Jednou z těchto transformací jsou procesy vyhledávání a náboru uchazečů podporované umělou inteligencí. Umělá inteligence pomáhá zaměstnavatelům rychle a přesně určit uchazeče s požadovanými dovednostmi tím, že prohledává databáze uchazečů pomocí analýzy velkých dat a algoritmů učení. V tomto článku se zaměříme na roli umělé inteligence OneNewOne (ONO) v procesech vyhledávání uchazečů a na to, jak její řešení ONO Inteligentní vyhledávání revolucionalizuje nábor.

ONO umělá inteligence a ONO Inteligentní vyhledávání

ONO umělá inteligence je platforma, která pomocí technologií umělé inteligence umožňuje zaměstnavatelům najít uchazeče s požadovanými dovednostmi a navázat s nimi kontakt. ONO Inteligentní vyhledávání je klíčovým řešením této platformy v oblasti náboru. Toto řešení prohledává miliony uchazečů na nejpoužívanějších platformách, navazuje kontakt s vhodnými uchazeči, klasifikuje jejich životopisy pomocí algoritmů umělé inteligence a porovnává je s nabízenými pozicemi, čímž zaměstnavatelům poskytuje ty nejvhodnější kandidáty.

Proces vyhledávání uchazečů a ONO Inteligentní vyhledávání

  • Analýza a klasifikace životopisů: ONO Inteligentní vyhledávání podrobně analyzuje životopisy uchazečů a kategorizuje informace tak, aby odpovídaly požadavkům zaměstnavatelů. Tímto způsobem nemají zaměstnavatelé problém s určením nejvhodnějších uchazečů podle svých kritérií.
  • Porovnávání s nabízenou pozicí: Algoritmy umělé inteligence porovnávají dovednosti uchazečů s definicemi pozic určenými zaměstnavateli, aby zajistily co nejlepší shody. Tímto způsobem mohou zaměstnavatelé rychle a přesně obsadit pracovní místa.
  • Jedna platforma, miliony uchazečů: ONO Inteligentní vyhledávání slučuje uchazeče z různých zdrojů na jedné platformě, což zaměstnavatelům usnadňuje přístup k širokému poolu uchazečů a urychluje výběr správného kandidáta.
  • Zkušenosti uchazečů: ONO Inteligentní vyhledávání také poskytuje velké výhody uchazečům, protože jim usnadňuje vidět a ucházet se o pozice, které nejlépe odpovídají jejich profilu. Tímto způsobem mohou uchazeči rychleji a efektivněji dosáhnout svých kariérních cílů.

Pozitivní dopady ONO Inteligentního vyhledávání pro zaměstnavatele a uchazeče

  • Zvýšení efektivity: Díky ONO Inteligentnímu vyhledávání mohou zaměstnavatelé urychlit náborové procesy a efektivněji hodnotit uchazeče. To zvyšuje konkurenceschopnost firem.
  • Správná rozhodnutí: Díky analýzám podporovaným umělou inteligencí mohou zaměstnavatelé činit přesnější a daty podložená rozhodnutí v oblasti náboru, což je klíčové pro dlouhodobý úspěch.
  • Úspora času a nákladů: Použití umělé inteligence místo manuálního vyhledávání uchazečů přináší zaměstnavatelům úsporu času a nákladů, což pomáhá firmám vytvářet udržitelnější obchodní model.
  • Personalizované zkušenosti: Uchazeči mají díky ONO Inteligentnímu vyhledávání snazší přístup k pozicím odpovídajícím jejich kariérním cílům a mohou podávat žádosti s větším vědomím.

Budoucnost ONO Inteligentního vyhledávání

ONO Inteligentní vyhledávání bylo dosud úspěšně využíváno ve více než 500 různých pozicích a hraje důležitou roli jako most mezi zaměstnavateli a uchazeči v náborových procesech. V budoucnu, s dalším rozvojem technologií umělé inteligence, najdou řešení jako ONO Inteligentní vyhledávání širší uplatnění v obchodním světě. Je také důležité zmínit, že v únoru 2024 našlo díky ONO Inteligentnímu vyhledávání práci více než 50 pasivních uchazečů.

ONO Inteligentní vyhledávání používá systém nazvaný Inteligentní párování k hodnocení uchazečů a jejich přiřazování k nejvhodnějším rolím. Tento systém, založený na algoritmech umělé inteligence, hodnotí dovednosti, zkušenosti a další kritické faktory uchazečů a určuje nejvhodnější pozice. Díky tomuto hodnotícímu a párovacímu systému mohou zaměstnavatelé činit přesnější a rychlejší rozhodnutí.

Jak zaměstnavatelé hodnotí uchazeče a poskytují zpětnou vazbu, ONO Inteligentní vyhledávání se neustále učí a vyvíjí. Analyzuje vlastnosti uchazečů, které zaměstnavatelé považují za pozitivní, a pokračuje v prohledávání podobných uchazečů, čímž poskytuje vhodnější kandidáty podle preferencí zaměstnavatelů. Pokud zaměstnavatelé určité uchazeče považují za nevhodné, ONO Inteligentní vyhledávání využívá tuto zpětnou vazbu k tomu, aby se zlepšilo ve stanovování a prezentaci nejvhodnějších kandidátů.

V závěru lze říci, že řešení jako ONO umělá inteligence a ONO Inteligentní vyhledávání přinášejí efektivnější, výkonnější a spravedlivější náborové procesy, které odpovídají potřebám zaměstnavatelů i uchazečů. V budoucnu se s větším rozšířením využití umělé inteligence v obchodním světě zvýší význam a dopad těchto řešení.

Začněte hned
ONO pro vás vytvoří „Chytrý kandidátský fond“, klasifikuje ho, spáruje a prostřednictvím „Chytrého pohovoru“ vám přinese užší výběr kandidátů, čímž vás podpoří při náboru talentů.
Jste firma?
Setkejte se se svými hledanými talenty a utvářejte budoucnost pomocí umělé inteligence! Přihlaste se a seznamte se s technologií, která vám za sekundy spojí s tím nejvhodnějším talentem.
Jste uchazeč?
Jste připraveni na kariéru s ONO? Pokud chcete být v nabídce pracovních příležitostí tím, kdo vybírá, nikoli tím, kdo je vybírán, jste na správném místě! Ochráníme vaše soukromí a pomocí umělé inteligence vám představíme pracovní příležitosti.