Často kladené otázky
Často kladené otázky kandidáta

OneNewOne je systém pro sledování kandidátů, který používají členské společnosti při náborových procesech. Společnosti integrují informace o kandidátech dříve získané z kariérních stránek a vyhodnocují tyto kandidáty pro potřeby nových pozic. Vzhledem k tomu, že naše stránky neobsahují obvyklé pracovní nabídky a logiku seznamování kandidátů, probíhají náborové procesy zcela důvěrně. Kandidáti vhodní na pozice otevírané společnostmi jsou systémem vyhodnoceny. Předběžná jednání s firmami probíhají automaticky.

Znamená to, že společnost vás chce ohodnotit na pozici, kterou v krátké době otevře. To znamená, že informace o vašem životopise byly přidány do systému sledování kandidátů OneNewOne v rámci KVKK, aby byly vyhodnocovány v náborových procesech společností v e-mailu, který vám byl zaslán. K pravidlům KVKK uplatňovaným na našich stránkách se dostanete z odkazu „https://onenewone.com/aydinlanma_metni“.

Pokud jste registrovaným členem systému OneNewOne: Po přihlášení můžete všechny své záznamy smazat výběrem nastavení ve vašem profilu v pravém horním rohu a stisknutím tlačítka, které se zobrazí. Pokud jste se ještě nezaregistrovali, můžete zahájit proces mazání vašich údajů nahraných společnostmi tak, že nám to oznámíte z e-mailové adresy, kde jste členem, s předmětem „Informace o členství a výmaz osobních údajů“ na adresu info@onenewone. com. Všechna vaše data budou vymazána maximálně do 24 hodin.

Když nastane čas schůzky, musíte obnovit stránku „Moje práce v procesu“. Tlačítko vaší zasedací místnosti bude aktivní na obnovené stránce.

Společnost často kladené otázky

Znamená to směřovat otázku na oprávněného kandidáta. Informační e-mail je kandidátovi zaslán systémem jménem společnosti.

Je to seznam dokumentů, které musí zaslat uchazeč, který nabídku přijal a rozhodl se být přijat

Úředník vyřadí kandidáta z procesu výběru pozice. Důvod vyřazení bude uveden. Odmítnuté uchazeče nelze v příslušném procesu dále zpracovávat. Informační e-mail je kandidátovi zaslán systémem jménem společnosti.

Kandidáti, které úřady považují za vhodné, ale jejichž vhodnost nebyla ověřena systémem, mohou být pozváni na pozici se svými e-mailovými adresami. Zájemcům zasílá systém jménem společnosti informační e-mail. Takoví kandidáti jsou zahrnuti do screeningových otázek a testů. Ti, kteří se kvalifikují, jsou uvedeni v horní části „seznamu čekajících kandidátů“.

Je zasílán každý týden úředníkům definovaným jako Authorized 1 ve společnosti. Uvádí, který úředník co v procesu dělá na základě pozice společnosti. Měří se efektivita oprávněných pracovníků v procesu náboru.

Aby kandidát mohl zahájit proces pozice, musí být specifikováno „Oddělení, titul, počet osob k náboru a důvod otevření pozice“. Osoby se stejnou pravomocí ministerstva budou moci tuto pozici monitorovat a přijímat opatření.

Je to seznam otevřených a nezaměstnaných pozic vaší společnosti.

Jedná se o seznam pozic s kandidáty čekajícími na návrat ze společnosti. Pokud bude tento seznam prázdný, proces náboru se urychlí. Je ukazatelem efektivní práce společnosti v náborovém procesu.

 

Jde o seznam pozic s kandidáty, od kterých společnost očekává návratnost.

 

Jedná se o seznam pozic, které byly otevřeny, ale ještě nedosáhly fáze přiřazování kandidátů a jedná se o předběžné procesy, které má společnost dokončit.

Je to seznam pozic, na které společnost dokončila náborový proces.

 

Aby byly procesy na pozici, kterou potřebujete, rychlejší a snazší, můžete si určit své kontrolní otázky, obecné otázky, otázky, které se mají klást na reference, testy, které chcete nasměrovat na kandidáty, a podrobnosti, které vaši úředníci, kteří budou během tohoto pohovoru pojednávat. a měli by jim věnovat pozornost při pohovorech s kandidáty.

Můžete použít testy připravené OneNewOne, abyste viděli úrovně dovedností uvedené kandidáty. Testy jsou zdarma. Test pro všechny kandidáty – bude od prvního okamžiku automaticky aplikován na všechny kandidáty. Test pro vybraného kandidáta – Zástupce společnosti jej aplikuje na kandidáty, které bude v průběhu procesu považovat za nezbytné. Minimálním požadavkem je kritérium, které zajistí, že kandidáti budou automaticky vyřazeni z procesu na základě jejich úspěšnosti v důsledku testu. U testů, které nejsou určeny pro eliminační účely, ale pouze pro stanovení hladiny, je tento poměr 1 dostatečný.

Musíte definovat úředníky, kteří povedou pohovory s kandidáty na pozici, a kritéria, která budou zpochybňovat. Oprávněnou osobu k vedení pohovoru si můžete vybrat z osob, jejichž oprávnění k rozhovoru je definováno v ODDĚLENÍ pozice ve sdílení oprávnění. Musíte zadat samostatná kritéria pro dotazování pro každého vámi definovaného dotazovaného.

Je to seznam bodů, u kterých se očekává, že budou odhaleny a potvrzeny v referenčních kontrolách, které mají být provedeny u vhodných kandidátů. Tento seznam se zobrazí orgánům, které budou provádět kontroly referencí.

Toto je definice detailu pozice, která bude použita při automatickém párování vhodných kandidátů. Úspěch párování kandidátů je úměrný úplnému a přesnému vyplnění těchto popisů. Tyto informace: Požadované povahové vlastnosti, požadované kompetence a maximální mzda se uchazeči NEZOBRAZÍ a systém je použije pouze při párování kandidátů. Kandidátovi se zobrazí další vlastnosti pozice, aby mohl pozici správně vyhodnotit.

Je to definice kritérií považovaná za nezbytná pro danou pozici, která má být použita při automatickém párování vhodných kandidátů. Tyto informace NEBUDOU uchazečům zobrazeny a systém je použije pouze při párování uchazečů. Kritériím, o kterých se domníváte, že jsou pro danou pozici absolutně nezbytná, přidělte 4–5 stupňů důležitosti. Úspěch správného párování kandidátů je úměrný úplnému vyplnění těchto definic a se správnou úrovní důležitosti.

Je to seznam dokumentů, které chcete od kandidáta, kterého přijmete, jakmile bude nabídka odsouhlasena. Dokumenty kompletně nahrané uchazečem si společnost může stáhnout.

Pozice je z jakéhokoli důvodu uzavřena před dokončením náborového procesu prostřednictvím systému. Proces se uzavře odmítnutím všech uchazečů v procesu. Informační e-mail zasílá uchazečům systém jménem společnosti. Pozice je uvedena v dokončených pozicích.

Je to požadavek kandidáta na dokončení jednoho z testů definovaných jako „Test pro vybraného kandidáta“ v krocích a scénářích pro danou pozici. Pokud uchazeč nedosáhne stanoveného minimálního požadavku, bude z procesu automaticky vyřazen. Informační e-mail je kandidátovi zaslán systémem jménem společnosti. Dokud uchazeč nedokončí test, bude uveden v části „Čekající uchazeči“ a jakmile uchazeč dokončí test nad minimální požadavky, bude uveden v části „Čeká uchazeči“.

Accordion Contenta je informovat tazatele definovaného v krocích a scénářích pro danou pozici, aby kandidátovi navrhl termín pohovoru. Příslušný dotazovaný bude informován e-mailem.

Tazatel uchazeči navrhne datum a čas pohovoru. Časový informační e-mail je kandidátovi zaslán systémem jménem společnosti. Když kandidát potvrdí čas, systém upozorní tazatele prostřednictvím e-mailu. Tazatel si může tento rozhovor přidat do kalendáře Google

OneNewOne je systém pro sledování kandidátů, který používají členské společnosti při náborových procesech. Společnosti integrují informace o kandidátech dříve získané z kariérních stránek a vyhodnocují tyto kandidáty pro potřeby nových pozic. Vzhledem k tomu, že naše stránky neobsahují obvyklé pracovní nabídky a logiku seznamování kandidátů, probíhají náborové procesy zcela důvěrně. Kandidáti vhodní na pozice otevírané společnostmi jsou systémem vyhodnoceny. Předběžná jednání s firmami probíhají automaticky.

Registraci členství ve společnosti můžete vytvořit v sekci Registrace. Své členství můžete vytvořit zadáním údajů jménem vaší společnosti v sekci cen a provedením platby.

 

Když nastane čas vaší schůzky na pohovor, musíte obnovit stránku „Žádosti o pohovor“. Po procesu obnovení můžete otevřít zasedací místnost. Příslušný kandidát se bude moci zúčastnit pohovoru poté, co otevřete místnost.

Začněte hned
ONO pro vás vytvoří „Chytrý kandidátský fond“, klasifikuje ho, spáruje a prostřednictvím „Chytrého pohovoru“ vám přinese užší výběr kandidátů, čímž vás podpoří při náboru talentů.
Jste firma?
Setkejte se se svými hledanými talenty a utvářejte budoucnost pomocí umělé inteligence! Přihlaste se a seznamte se s technologií, která vám za sekundy spojí s tím nejvhodnějším talentem.
Jste uchazeč?
Jste připraveni na kariéru s ONO? Pokud chcete být v nabídce pracovních příležitostí tím, kdo vybírá, nikoli tím, kdo je vybírán, jste na správném místě! Ochráníme vaše soukromí a pomocí umělé inteligence vám představíme pracovní příležitosti.