OneNewOne určuje mzdu zaměstnance

Umělá inteligence založená na náborové platformě OneNewOne se připravuje na konkurenci světovým gigantům. Služba, kterou poskytuje, je v Turecku jediná a získala ocenění ve výši 2 milionů dolarů. Primárním cílem společnosti je rozšířit se do celé Evropy. Zakladatel společnosti Tunç Erman uvedl, že přes platformu jsou životopisy za pár minut tříděny, porovnávány a s modulem „Chytrý pohovor“ jsou prováděny předběžné rozhovory. „Předtím, než byla zapojena umělá inteligence, museli pracovníci lidských zdrojů provést 3500 telefonátů, aby najali 100 lidí. Touto metodou trval náborový proces v průměru 42 dní. V současnosti díky technologii OneNewOne integrujeme kandidátské databáze v různých formátech během několika sekund.

Pomocí funkcí chytrého třídění a chytrého porovnávání dokážeme najít nejvhodnějšího kandidáta mezi přibližně 1,6 milionu kandidátů. Umělá inteligence vede písemný i ústní pohovor jako odborník v daném oboru. Nejvhodnější kandidát na požadovanou pozici může začít pracovat do 2 hodin. Úspěšnost správného výběru kandidáta, který umělá inteligence najme, je 90 %. U klasických metod náboru může tohoto výsledku dosáhnout pouze pracovník lidských zdrojů po třech letech intenzivního školení,“ uvedl Erman.

Erman také zmínil, že s „Chytrým mzdovým modulem“ poskytují odborníkům z oblasti lidských zdrojů správná doporučení. „Umělá inteligence doporučuje plat podle dovedností, zkušeností kandidáta a průměrných hodnot podobných pozic,“ řekl. Erman upozornil na to, že trh náboru ve světě dosáhl hodnoty 36 miliard dolarů, zatímco v Turecku se tento objem pohybuje kolem 300 milionů dolarů. V rámci našeho expanzního cíle jsme v Londýně založili společnost. Nyní intenzivně spolupracujeme s Maďarskem. Nedávno jsme vstoupili na trhy v Řecku a Bulharsku. Brzy budeme v Německu. Umělá inteligence OneNewOne v současnosti poskytuje služby v turečtině, angličtině, maďarštině, bulharštině a řečtině.

Pokračování v sekci Teknoloji…

Začněte hned
ONO pro vás vytvoří „Chytrý kandidátský fond“, klasifikuje ho, spáruje a prostřednictvím „Chytrého pohovoru“ vám přinese užší výběr kandidátů, čímž vás podpoří při náboru talentů.
Jste firma?
Setkejte se se svými hledanými talenty a utvářejte budoucnost pomocí umělé inteligence! Přihlaste se a seznamte se s technologií, která vám za sekundy spojí s tím nejvhodnějším talentem.
Jste uchazeč?
Jste připraveni na kariéru s ONO? Pokud chcete být v nabídce pracovních příležitostí tím, kdo vybírá, nikoli tím, kdo je vybírán, jste na správném místě! Ochráníme vaše soukromí a pomocí umělé inteligence vám představíme pracovní příležitosti.