Místní umělá inteligence, která najde práci do 2 hodin

Umělá inteligence na místní náborové platformě OneNewOne, která dokáže vést pohovory v pěti jazycích, vypočítá maximální mzdu, kterou může kandidát na základě svých schopností získat, a během dvou hodin hlásí zaměstnavatelům nejlepší kandidáty. Po nedávném spuštění v Turecku se platforma rychle rozšířila i do Evropy.

Podnikatel Tunç Erman vyvinul náborovou platformu založenou na umělé inteligenci s názvem „OneNewOne“. Platforma, která dokáže vést inteligentní pohovory písemně i ústně v pěti jazycích (turečtině, angličtině, maďarštině, bulharštině a řečtině), získala za krátkou dobu hodnocení 2 miliony dolarů. Zároveň se stala finalistou jedné z největších podnikatelských událostí v Turecku, ITÜ Big Bang, a byla vybrána do mezinárodního programu. Platforma se rychle rozšířila nejen v Turecku, ale i v Evropě. Za dvě hodiny spojuje zaměstnavatele s těmi nejvhodnějšími kandidáty z databáze, která obsahuje 1,6 milionu životopisů.

KONEC TISÍCŮ TELEFONÁTŮ

Tunç Erman uvedl, že před nástupem umělé inteligence museli zaměstnanci lidských zdrojů uskutečnit průměrně 3 500 telefonátů, aby přijali 100 lidí. „Tento proces trval v průměru 42 dní. Dnes integrujeme kandidátské databáze během krátké doby. Úspěšnost správného výběru kandidáta prostřednictvím umělé inteligence je 90 %. U klasických metod náboru je k dosažení tohoto výsledku zapotřebí intenzivní školení pracovníků lidských zdrojů,“ dodal Erman.

INTELIGENTNÍ MZDOVÁ ŠKÁLA

Erman také zdůraznil, že umělá inteligence sama vytváří technické a kompetenční otázky během pohovoru. „Pokud chce kandidát k otázkám přistoupit z jiného úhlu, umělá inteligence jej jemně upozorní, aby se soustředil na dané téma. Podle odpovědí kandidáta stanovuje nové otázky. Platforma navíc díky modulu „Inteligentní mzdový modul“ dokáže nabídnout pracovní pozici. Bere v úvahu předchozí zkušenosti, úspěchy a dovednosti kandidáta a navrhuje mzdovou škálu podle průmyslových standardů pro podobné pozice.“

NEUSTÁLE SE VYLEPŠUJE

Erman uvedl, že díky algoritmům, které se neustále vyvíjejí, a inteligentnímu pohovorovému systému přinášejí do odvětví lidských zdrojů nový rozměr. „Spolupracujeme s mnoha předními světovými značkami. V rámci našeho cíle expanze jsme založili společnost v Londýně, hlavním městě Anglie. Nyní intenzivně spolupracujeme s Maďarskem. Nedávno jsme vstoupili na trhy v Řecku a Bulharsku. Brzy budeme i v Německu,“ řekl.

MLUVÍ JAKO DOKTOR S DOKTOREM

Jednou z nejdůležitějších vlastností zde vyvinuté umělé inteligence je schopnost komunikovat s programátorem jako programátor, s pilotem jako pilot a s lékařem jako lékař. Podle požadavků zaměstnavatelů mohou být výsledky pohovoru ihned sděleny kandidátovi. Platforma navíc sleduje i vstupní dokumenty a automaticky přenáší kandidátský profil do mzdových programů.

Pokračování v Posta…

https://lnkd.in/dU6gnG_8

Začněte hned
ONO pro vás vytvoří „Chytrý kandidátský fond“, klasifikuje ho, spáruje a prostřednictvím „Chytrého pohovoru“ vám přinese užší výběr kandidátů, čímž vás podpoří při náboru talentů.
Jste firma?
Setkejte se se svými hledanými talenty a utvářejte budoucnost pomocí umělé inteligence! Přihlaste se a seznamte se s technologií, která vám za sekundy spojí s tím nejvhodnějším talentem.
Jste uchazeč?
Jste připraveni na kariéru s ONO? Pokud chcete být v nabídce pracovních příležitostí tím, kdo vybírá, nikoli tím, kdo je vybírán, jste na správném místě! Ochráníme vaše soukromí a pomocí umělé inteligence vám představíme pracovní příležitosti.