Náborová platforma OneNewOne bude soupeřit se světovými giganty!

Podnikatel Tunç Erman, který má 20 let zkušeností v oblasti náboru a podílel se na největších projektech zaměstnanosti v Turecku, se připravuje konkurovat světovým gigantům se svou platformou OneNewOne založenou na umělé inteligenci.

Společnost, která je jediná svého druhu v Turecku a dosáhla hodnoty 2 milionů dolarů, si klade za cíl expandovat po celé Evropě, počínaje východní Evropou.

Platforma pro nábor založená na umělé inteligenci OneNewOne, která byla založena v roce 2019 s cílem minimalizovat délku a náklady tradičních náborových procesů, zahájila činnost v roce 2021 po dvouletém výzkumu a vývoji. OneNewOne, která krátce po svém spuštění udělala rozdíl v náboru pomocí umělé inteligence a spolupracovala s největšími značkami v Turecku, přitáhla pozornost investorů. Společnost, která v září loňského roku získala svého prvního investora s oceněním 1 milion dolarů, dosáhla během pouhých pěti měsíců ocenění 2 miliony dolarů. Zároveň se dostala do finále soutěže ITÜ Big Bang a byla vybrána mezi tři startupy, které se zúčastnily zahraničního programu.

„Zaměstnání během dvou hodin“

Zakladatel společnosti Tunç Erman, který uvedl, že pokračují v investování s cílem „přeměnit náborové procesy od začátku do konce“, řekl: „Předtím, než vstoupila do hry umělá inteligence, museli personalisté uskutečnit 3 500 telefonních rozhovorů, aby najali 100 lidí. Touto metodou činil světový průměr náboru 42 dní. Dnes však s technologií OneNewOne integrujeme databáze kandidátů různých formátů během několika sekund. Pomocí funkcí inteligentní klasifikace a inteligentního párování nacházíme nejvhodnější osobu mezi přibližně 1,6 milionem kandidátů. Umělá inteligence vede písemné a ústní pohovory s požadovaným kandidátem, jako by byla odborníkem na danou pozici. Nejvhodnější kandidát na požadovanou pozici může začít pracovat přibližně do dvou hodin. Pravděpodobnost, že je tato osoba ta nejvhodnější, je 90 %. U klasických metod náboru je nutné, aby personalista absolvoval tříletý intenzivní trénink, aby dosáhl této úrovně. Nabízíme zcela nový zážitek z náboru pro podniky.“

Inteligentní pohovor

OneNewOne zajišťuje proces nalezení správného talentu (kandidáta) pomocí umělé inteligence, což je jeden z nejnáročnějších a nejsložitějších procesů náboru. Pomocí technologie umělé inteligence klasifikuje databáze životopisů během několika minut, spojuje je a prostřednictvím modulu „Inteligentní pohovor“ umožňuje, aby umělá inteligence provedla předběžné pohovory. Tunç Erman, který zdůraznil, že OneNewOne představuje velkou příležitost jak pro zaměstnavatele, tak pro uchazeče o zaměstnání, uvedl: „Umělá inteligence provádí inteligentní pohovory, kde uchazeči mohou vést písemné nebo ústní pohovory, kdykoli a odkudkoli chtějí. Vytváří otázky nejen na technické, ale i na dovednostní bázi. Pokud uchazeč přistupuje k otázkám z jiného úhlu pohledu, umělá inteligence ho zdvořile upozorní, aby se soustředil na téma. Na základě odpovědí kandidáta určuje nové otázky nebo žádá o další podrobnosti a tím personalizuje pohovor. Pohovor je během několika minut zpracován a zaslán zaměstnavateli ve formě zprávy. Inteligentní pohovor minimalizuje čas strávený s kandidáty, kteří nesplňují požadavky, čímž činí náborový proces efektivnějším pro zaměstnavatele. Pokud jde o uchazeče, nemusí hledat práci týdny, stačí zdarma nahrát svůj životopis na platformu https://wp.onenewone.com. Umělá inteligence jim nabídne tu nejvhodnější příležitost. Dříve jim jejich aktuální zaměstnání bránilo v účasti na pohovorech, ale nyní mohou pohovory vést kdykoli a odkudkoli s pomocí umělé inteligence.“

Zbytek článku v Business World Global…

https://lnkd.in/dsYvX9wB

Začněte hned
ONO pro vás vytvoří „Chytrý kandidátský fond“, klasifikuje ho, spáruje a prostřednictvím „Chytrého pohovoru“ vám přinese užší výběr kandidátů, čímž vás podpoří při náboru talentů.
Jste firma?
Setkejte se se svými hledanými talenty a utvářejte budoucnost pomocí umělé inteligence! Přihlaste se a seznamte se s technologií, která vám za sekundy spojí s tím nejvhodnějším talentem.
Jste uchazeč?
Jste připraveni na kariéru s ONO? Pokud chcete být v nabídce pracovních příležitostí tím, kdo vybírá, nikoli tím, kdo je vybírán, jste na správném místě! Ochráníme vaše soukromí a pomocí umělé inteligence vám představíme pracovní příležitosti.