Набиране на персонал с изкуствен интелект
Време е да изживеете бъдещето си!
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Заявка за демонстрация
Съвместно оформяне на интелигентно набиране на персонал
Проведете интервюто си за работа отвсякъде и по всяко време със Smart Interview!

Smart Interviewing дава на кандидатите свободата да провеждат интервюта за работа, когато и където пожелаят. Времето и разходите, свързани с традиционните процедури за интервюта, както и трудностите при организирането на срещи, са премахнати.

То ви позволява бързо да достигнете до резултатите от интервюто. То помага както на работодателите, така и на вас да управлявате процеса по-бързо.

Компании, използващи OneNewOne
1 ДЕН
Картографирането и интервютата са завършени
23 $
Разходи за наемане на човек
12 ДЕН
Време е да наемете човек
2.5 Милион
Пул от кандидати
Управление на цялото набиране на персонал от една платформа с изкуствен интелект
Интелигентно създаване на пул от автобиографии, съпоставяне и класифициране

Благодарение на изкуствения интелект можете бързо да интегрирате, класифицирате и сравнявате автобиографии в различни формати. Независимо дали идват от вътрешността на организацията или от най-използваните в света платформи за кандидати, сега е много лесно да интегрирате автобиографиите в системата си с едно кликване. Изкуственият интелект ви помага да идентифицирате най-подходящите кандидати, като автоматично класифицира вашия набор от кандидати за секунди. Ускорете процеса на набиране на персонал и увеличете успеваемостта на организацията си, като осигурите по-бърз достъп до най-добрите таланти.

Изследване на интелигентни таланти

ONO Smart Search сканира най-използваните портали за търсене на работа в света и действа като ловец на глави, за да намери желаните от вас кандидати възможно най-скоро! Той избира най-подходящите сред хиляди кандидати и така ви позволява да използвате времето си ефективно.
Необходимо е само да въведете текста на обявата, за да идентифицирате подходящите за вашите нужди кандидати! Можете също така да детайлизирате заявките си с помощта на филтри като опит, образование, ниво на владеене на език. По този начин ONO Smart Search намира точно кандидатите, които искате за вас, и ви ги представя.

Интелигентно интервю

Благодарение на изкуствения интелект вече е възможно да провеждате предварителни интервюта на 4 различни езика. ONO сравнява автобиографията на кандидата с изискванията на позицията и оценява дадените отговори. Това спестява време на кандидатите и работодателите. ONO оценява кандидатите обективно и бързо, като прави процеса на набиране на персонал по-ефективен и ефикасен.

Интелигентна автоматизация на тестове и интервюта

Изкуственият интелект се отличава със способността си да създава, управлява и интерпретира сценарии. ONO може да достигне до големи групи кандидати едновременно и да управлява ефективно процесите на интервюта. Тя качва процеса на работа и проследява в детайли интервютата, отговорите и другите оценки на всеки кандидат.

Интелигентно управление на оферти и документи

ONO – платформа, която определя най-точната скала на заплатите при отправяне на предложение и увеличава шансовете за наемане на работа, също така осигурява цялостна подкрепа на екипите по заплати в процеса на набиране на персонал с онлайн управление на документи. Тя определя най-подходящата скала на заплащане в съответствие с опита и компетенциите на кандидата чрез пазарен анализ и оценки, базирани на данни. Това дава възможност на работодателя да отправя справедливи и конкурентни предложения.

Подробна информация
Вие също, ОНО вашата кариера!
Незабавна обратна връзка

Не чакайте повече резултата от интервюто си! ONO ви дава възможност да получите незабавна обратна връзка след интервюто.

Персонализирани кариерни съвети

Başarılı olacağınız kariyeri, güçlü yönlerinizi ve harikalar yaratabileceğiniz gelişim alanlarını keşfetmek için hemen kaydolun.

Незабавна обратна връзка

Не чакайте повече резултата от интервюто си! ONO ви дава възможност да получите незабавна обратна връзка след интервюто.

Не търсете повече работа в сайтове за обяви!

Влизате в платформата, интегрирате автобиографията си с едно кликване и най-подходящите възможности идват при вас. Не е необходимо да търсите позиции в дълги сайтове за обяви.

Подробна информация
Проектираме бъдещото набиране на персонал, като се учим
Разрешаване на повтарящи се роли

Изкуственият интелект открива тенденции, като анализира данни от повтарящи се обяви за работа. Той предлага на работодателите ценна информация, за да се адаптират към промените на пазара на труда. Подборът на правилните кандидати увеличава съответствието и удовлетвореността, като по този начин намалява текучеството на персонала.

Вашите реклами вече не са обикновени

ONO оптимизира обявите за работа в зависимост от кандидатите, които вече сте наели или отстранили, и предоставя най-подходящия текст на специалистите по подбор на персонал, като извършва анализ на нуждите. По този начин обявите стават по-ефективни.

Ценности Опитът на кандидатите

Изкуствен интелект, който персонализира процеса на търсене на работа: Анализира опита, оформя възможностите за работа! Освен опитът, фактите, които са се случили по време на интервютата за работа, са ценни за ONO. Тя подчертава важните за кандидатите критерии, без да ги замъглява.

Обучава се въз основа на поведението на фирмата

ONO дава възможност на специалистите по набиране на персонал да вземат обективни и основани на данни решения въз основа на данните, получени от поведението на компанията. Бързо се адаптира към променящата се бизнес динамика. Предлага персонализирани решения, съобразени с уникалните нужди на всяка компания.

Започнете сега
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Вие сте компания
Запознайте се с талантите, които търсите, и оформете бъдещето с изкуствен интелект! Влезте в профила си, за да се запознаете с технологията, която ще ви осигури подходящите таланти за секунди.
Вие сте кандидат
Готови ли сте да направите своята кариера? Ако искате да бъдете този, който избира, а не този, който е избран, сте на правилното място! Ние ви предлагаме възможности за работа, като защитаваме личните ви данни и използваме изкуствен интелект.