Домашен изкуствен интелект, който намира работа за 2 часа

OneNewOne, местна платформа за човешки ресурси с изкуствен интелект, която може да провежда интервюта на 5 езика, да изчислява максималната заплата, която кандидатът може да получи според уменията си, и да съобщава на работодателя най-добрите кандидати в рамките на 2 часа, наскоро отвори врати за Европа, след като започна да функционира в Турция.

Предприемачът Тунч Ерман разработи платформа за набиране на персонал, базирана на изкуствен интелект, наречена „OneNewOne“. Платформата, която може да провежда писмени и устни интелигентни интервюта на 5 различни езика, включително турски, английски, унгарски, български и гръцки, за кратко време получи оценка от 2 млн. долара. В същото време платформата беше избрана за финала на ITU Big Bang, едно от най-големите събития за предприемачество в Турция, и беше избрана за участие в програмата за чужбина. Платформата обединява подходящите хора от набор от 1,6 милиона автобиографии със съответните работодатели в рамките на 2 часа.

ПОВЕЧЕ НИКАКВИ ХИЛЯДИ ТЕЛЕФОННИ ОБАЖДАНИЯ

Тунч Ерман заяви, че преди въвеждането на изкуствения интелект служителите от отдел „Човешки ресурси“ са провеждали средно 3500 телефонни разговора за наемането на 100 души: „Средната стойност на процеса на набиране на персонал по този метод в света е 42 дни. Днес ние интегрираме пулове от кандидати за кратко време. Процентът на най-точния служител, поставен от изкуствен интелект, е 90%. При набирането на персонал, извършено с класически методи, служителят от отдел „Човешки ресурси“, който може да постигне този процент, трябва да премине през много строго обучение.“

ИНТЕЛИГЕНТНА СКАЛА НА ЗАПЛАТИТЕ

Подчертавайки, че изкуственият интелект генерира технически въпроси и въпроси, основани на компетентност, по време на интервюто, Ерман продължи по следния начин: „Ако кандидатът иска да подходи към въпросите от различна гледна точка, изкуственият интелект деликатно го предупреждава да се съсредоточи върху темата. Той определя нови въпроси в зависимост от отговорите, дадени от кандидата. Платформата може също така да направи предложение за работа с помощта на „модула за интелигентно заплащане“. При това тя взема предвид предишния опит, постиженията и уменията на кандидата и може да предложи скала на заплатите според стандартите в бранша при подобни позиции.“

ПОСТОЯННО ОБНОВЯВАНЕ

Обяснявайки, че са внесли ново измерение в сектора на човешките ресурси със своята база данни с кандидати, непрекъснато усъвършенстващи се алгоритми и система за интелигентни интервюта, Тунч Ерман заяви: „Работим с много от водещите световни марки. Създадохме компания в Лондон, столицата на Англия, като първа стъпка в целта ни да се разширим в света. В момента работим интензивно с Унгария. Наскоро навлязохме на пазарите на Гърция и България. Съвсем скоро ще бъдем и в Германия“, каза той.

ТОЙ ГОВОРИ С ЛЕКАРЯ КАТО С ЛЕКАР

Една от най-важните характеристики на разработения тук изкуствен интелект е, че той може да разговаря с разработчик на софтуер като с разработчик на софтуер, с пилот като с пилот, с лекар като с лекар, с учител като с учител. Според изискванията на работодателите резултатите от теста могат да бъдат съобщени на кандидата незабавно. Платформата може също така да проследява документите за набиране на персонал. Картата на кандидата се прехвърля автоматично в използваните програми за бодрост.

Прочетете повече в Posta…

https://lnkd.in/dU6gnG_8

 

Започнете сега
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Вие сте компания
Запознайте се с талантите, които търсите, и оформете бъдещето с изкуствен интелект! Влезте в профила си, за да се запознаете с технологията, която ще ви осигури подходящите таланти за секунди.
Вие сте кандидат
Готови ли сте да направите своята кариера? Ако искате да бъдете този, който избира, а не този, който е избран, сте на правилното място! Ние ви предлагаме възможности за работа, като защитаваме личните ви данни и използваме изкуствен интелект.