Дейност на компанията

Първа стъпка: Първа среща

Ако искате да регистрирате вашата компания БЕЗПЛАТНО от бутона „Регистрация на компания“ по-долу, нека ви обясним как лесно можете да спестите разходите си за набиране на персонал, нека го изградим заедно.

01

Стъпка втора: Определяне на начална позиция

Отворете първата позиция, от която се нуждаете, определете подробностите, какво търсите, и направете още едно интервю с вашия OneNewOne АСИСТЕНТ ПО ПОДКРЕПАТА, който винаги ще работи за вас, направете оценка и получете съвети.

02

Стъпка трета: Определяне на вашия сценарий за набиране на персонал

Нека заедно да определим причините за вашия подбор, въпросите, тестовете, интервюиращите, документите, необходими за набиране на персонал, и т.н., които са ви необходими при предварителните интервюта за отворените от вас позиции. Подходящият сценарий ще ви позволи да достигнете до правилните кандидати бързо и лесно.

03

Четвърта стъпка: Подбор на кандидати, оценка, предварително интервю

Изберете най-подходящите кандидати за вашата позиция сред 10 000 съществуващи кандидати, а когато дойде време за оценка, докато пиете кафето си, оставете OneNewOne с ИЗКУСТВЕНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ да свърши тази работа вместо вас, преди да е свършило кафето ви. Когато кандидатите започнат да пристигат, докато вие вършите другата си работа, OneNewOne завършва предварителните интервюта и ги насочва към вашия интервюиращ.

04

Стъпка пета: Процес с кандидатите

Направете интервюто си, като видите отговорите на кандидатите на вашите въпроси, тяхното образование, опит, умения, разбира се, то ще бъде записано. По този начин другите мениджъри ще гледат и може би ще вземат решение, без да провеждат самото интервю. Целият процес до набирането на персонал е записан, прозрачен, бърз и докладите са готови за вас.

05

Стъпка шеста: Време за решение

Когато смятате, че процесите, които се прилагат с реални позиции и реални кандидати, решават вашите проблеми, можете да продължите да използвате и да се възползвате от тях, като закупувате и качвате свои собствени кандидати. За тази оценка ще разполагате с 30 дни БЕЗПЛАТНО.

06

Последна стъпка: Закупуване

При процесите за набиране на персонал в OneNewOne.Com се заплаща такса в зависимост от фирмата, която искате да използвате, и броя на служителите, които трябва да бъдат обработени. Служителите, които ще провеждат интервюта в процесите, са неограничен брой и са безплатни. Броят на длъжностите и кандидатите, които ще участват в процеса, е неограничен. Месечната такса започва от 5 500TL + ДДС.

07

Какво е ONO?

Започнете сега
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Вие сте компания
Запознайте се с талантите, които търсите, и оформете бъдещето с изкуствен интелект! Влезте в профила си, за да се запознаете с технологията, която ще ви осигури подходящите таланти за секунди.
Вие сте кандидат
Готови ли сте да направите своята кариера? Ако искате да бъдете този, който избира, а не този, който е избран, сте на правилното място! Ние ви предлагаме възможности за работа, като защитаваме личните ви данни и използваме изкуствен интелект.