Предложение за интелигентна такса и документ

Решение за увеличаване на процента на приемане на оферти с изкуствен интелект

Искате ли да знаете колко струва на пазара позицията, която търсите?

Колко трябва да предложите на кандидата, когото ще наемете?

Интелигентна такса

С модула ONO Smart Salary даваме правилните препоръки на специалистите по човешки ресурси, когато правят предложение за работа. Когато вземаме решение за заплатата с помощта на изкуствен интелект, ние вземаме предвид предишния опит на кандидата, набора от умения и опит на кандидата и средната стойност на кандидатите на сходни позиции.

С помощта на изкуствения интелект анализираме описанието на длъжността и изискванията и препоръчваме скала на заплатите според стандартите в бранша при подобни позиции. Вземаме предвид конкурентните предимства и нормите в бранша. Вземаме предвид данните за предишната работа на кандидата, постиженията му по проекти и добавената стойност, която може да осигури за компанията.

ONO Smart Interview се учи и усъвършенства, като анализира приетите оферти и отрицателните възвръщания, които се наблюдават по време на процеса. Автоматично извършва процеса на предлагане в съответствие със сценария на работодателя. Извършва самостоятелно етапите на одобрение.

Онлайн процес на документи

Екипите по заплатите вече не трябва да следят документите за започване на работа, а ние следваме документите за работа вместо вас. Когато документите са готови, ние ги прехвърляме на вашите екипи по заплати в желания от вас формат.

Автоматично прехвърляме картата на кандидата към програмите за заплати, които използвате. Можете да проектирате сценариите на документите по ваше желание.

Благодарение на нашите интеграции относно точността на документите можете безопасно да завършите процеса на набиране на персонал.

Започнете сега
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Вие сте компания
Запознайте се с талантите, които търсите, и оформете бъдещето с изкуствен интелект! Влезте в профила си, за да се запознаете с технологията, която ще ви осигури подходящите таланти за секунди.
Вие сте кандидат
Готови ли сте да направите своята кариера? Ако искате да бъдете този, който избира, а не този, който е избран, сте на правилното място! Ние ви предлагаме възможности за работа, като защитаваме личните ви данни и използваме изкуствен интелект.