Смарт Headhunt

Запознайте се със силата на иновациите: Решения за подбор на персонал с изкуствен интелект!

С повече от 20 години опит в сферата на набирането на персонал, с нашия набор от кандидати от над 1,6 милиона професионалисти, класифицирани с помощта на изкуствен интелект, и с нашата усъвършенствана технология ONO можем да управляваме процесите по набиране на персонал по-ефективно. Независимо дали търсите един-единствен талант, или искате да управлявате масовите си процеси за набиране на персонал, можем да работим заедно, за да предложим персонализирани решения в рамките на определени KPI и SLA.

Нашите опитни консултанти на различни пазари като Великобритания, Турция, Нидерландия, Италия, Германия, Гърция, Румъния, Израел, Австрия, Обединените арабски емирства и Азербайджан работят активно, за да намерят най-подходящите за вас таланти и да ги поставят на правилните позиции.

Разполагаме с голям набор от кандидати в областта на набирането на персонал в сферата на информационните технологии, цифровите технологии, авиацията, финансите, търговията на дребно, фармацевтичния и производствения сектор. С нашите решения, базирани на изкуствен интелект, можете да оптимизирате процесите си по набиране на персонал, като предлагате най-бързите и икономически ефективни решения.

Започнете сега
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Вие сте компания
Запознайте се с талантите, които търсите, и оформете бъдещето с изкуствен интелект! Влезте в профила си, за да се запознаете с технологията, която ще ви осигури подходящите таланти за секунди.
Вие сте кандидат
Готови ли сте да направите своята кариера? Ако искате да бъдете този, който избира, а не този, който е избран, сте на правилното място! Ние ви предлагаме възможности за работа, като защитаваме личните ви данни и използваме изкуствен интелект.