за нас

OneNewOne: Водеща платформа за набиране на персонал, която оформя бъдещето с изкуствен интелект

Нашият основател Тунч Ерман, с 20-годишен опит в света на набирането на персонал, е участвал и управлявал някои от най-големите международни проекти за набиране на персонал. Той е преживял сложните и интензивни етапи на набирането на персонал в безброй проекти. Продължителността и разходите на традиционните процеси за набиране на персонал привлякоха вниманието на Ерман и с неговия опит се съсредоточихме върху създаването на технологични решения на тези предизвикателства.

OneNewOne, който разработихме в отговор на тези предизвикателства, има за цел да трансформира процесите по набиране на персонал от началото до края. Нашият екип, ръководен от Ерман, интегрира кандидатски пулове в различни формати в рамките на секунди и обединява хиляди кандидати с подходящите позиции с функциите „Smart Classification“ и „Smart Matching“.

В областта на изкуствения интелект и софтуера нашият екип за научноизследователска и развойна дейност на OneNewOne разработва иновативни решения за оптимизиране на процесите по набиране на персонал. В същото време нашият екип за растеж и удовлетвореност на клиентите непрекъснато се стреми да увеличи максимално потребителското изживяване.

Неговата мисия е да изгражда силни връзки между работодатели и кандидати, като прави процесите по набиране на персонал по-бързи, по-ефективни и по-справедливи. С тази визия OneNewOne предлага на света на бизнеса съвсем ново изживяване в областта на набирането на персонал.

 

Започнете сега
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Вие сте компания
Запознайте се с талантите, които търсите, и оформете бъдещето с изкуствен интелект! Влезте в профила си, за да се запознаете с технологията, която ще ви осигури подходящите таланти за секунди.
Вие сте кандидат
Готови ли сте да направите своята кариера? Ако искате да бъдете този, който избира, а не този, който е избран, сте на правилното място! Ние ви предлагаме възможности за работа, като защитаваме личните ви данни и използваме изкуствен интелект.