Chytrý lov hlavy

Seznamte se se silou inovace: Řešení headhuntingu s podporou umělé inteligence!​

S více než 20letými zkušenostmi v náborovém průmyslu, naší kandidátskou skupinou více než 1,6 milionu profesionálů klasifikovaných umělou inteligencí a naší pokročilou technologií ONO dokážeme řídit vaše náborové procesy efektivněji. Ať už hledáte jediného talenta nebo chcete řídit své procesy hromadného nákupu, ve spolupráci s námi vám můžeme nabídnout řešení na míru v rámci stanovených KPI a SLA.

Naši zkušení konzultanti na různých trzích, jako je Velká Británie, Turecko, Nizozemsko, Itálie, Německo, Řecko, Rumunsko, Izrael, Rakousko, Spojené arabské emiráty a Ázerbájdžán, aktivně pracují na tom, aby pro vás našli ty nejvhodnější talenty a umístili je na správné místo. pozice. Máme širokou skupinu kandidátů napříč IT náborem, digitálním, leteckým, finančním, maloobchodním, farmaceutickým a výrobním sektorem. S našimi řešeními podporovanými umělou inteligencí můžete optimalizovat své náborové procesy nabídkou nejrychlejších a cenově nejefektivnějších řešení

Začněte hned
ONO pro vás vytvoří „Chytrý kandidátský fond“, klasifikuje ho, spáruje a prostřednictvím „Chytrého pohovoru“ vám přinese užší výběr kandidátů, čímž vás podpoří při náboru talentů.
Jste firma?
Setkejte se se svými hledanými talenty a utvářejte budoucnost pomocí umělé inteligence! Přihlaste se a seznamte se s technologií, která vám za sekundy spojí s tím nejvhodnějším talentem.
Jste uchazeč?
Jste připraveni na kariéru s ONO? Pokud chcete být v nabídce pracovních příležitostí tím, kdo vybírá, nikoli tím, kdo je vybírán, jste na správném místě! Ochráníme vaše soukromí a pomocí umělé inteligence vám představíme pracovní příležitosti.