Provoz společnosti

První krok: První schůzka

Pomocí tlačítka „Registrace společnosti“ níže se můžete ZDARMA zaregistrovat do vaší společnosti a dovolte nám vysvětlit, jak se můžete jednoduše zbavit svých výdajů při náboru, a pojďme to společně nastavit.

01

02

Krok 2: Definování počáteční pozice

Otevřete si první pozici, kterou potřebujete, definujte její detaily a co hledáte, a poté se setkejte a ohodnoťte svého SUPPORTNÍHO ASISTENTA OneNewOne, který pro vás bude vždy pracovat, a získejte tipy.

Krok tři: Definování scénáře náboru

Pojďme si společně definovat důvody prověřování, otázky, testy, tazatele, dokumenty potřebné pro nábor atd., které potřebujete v přípravných pohovorech na pozice, které otevíráte. Správný scénář vám umožní rychle a snadno oslovit správné kandidáty.

03

Čtvrtý krok: Výběr kandidáta, hodnocení, předběžný pohovor

Mezi 10 000 dostupnými kandidáty si vyberete kandidáty nejvhodnější pro vaši pozici, a když je čas je vyhodnotit, OneNewOne s UMĚLOU INTELIGENCÍ to udělá za vás, zatímco budete popíjet kávu. Když kandidáti začnou přicházet, OneNewOne dokončí předběžné pohovory a nasměruje je na vašeho tazatele, zatímco vy budete dělat svou další práci.

04

Krok 5: Proces s kandidáty

Proveďte pohovor tak, že uvidíte odpovědi kandidátů na vaše otázky, jejich vzdělání, zkušenosti a dovednosti. Samozřejmě bude zaznamenán. Tímto způsobem budou ostatní manažeři sledovat a rozhodovat, možná aniž by o tom sami diskutovali. Celý proces od náboru až po nábor je evidován, transparentní, rychlý a reporty jsou pro vás připraveny.

05

Krok šest: Čas rozhodnutí

Když věříte, že procesy se skutečnými pozicemi a skutečnými kandidáty vyřeší vaše problémy, můžete je nadále využívat a těžit tím, že si je zakoupíte a nahrajete své vlastní kandidáty. Na toto hodnocení budete mít 30 dní ZDARMA.

06

Poslední krok: Nákup

Za náborové procesy OneNewOne.Com se účtují poplatky v závislosti na společnosti, kterou chcete využít, a počtu oprávněných osob k provedení transakce. Úředníci, kteří se budou během procesů setkávat, jsou neomezení a bezplatní. Počet kandidátů, kteří se pozice a procesu zúčastní, je neomezený. Měsíční poplatek začíná od 5.500 TL + DPH.

07

Co je ONO?

Začněte hned
ONO pro vás vytvoří „Chytrý kandidátský fond“, klasifikuje ho, spáruje a prostřednictvím „Chytrého pohovoru“ vám přinese užší výběr kandidátů, čímž vás podpoří při náboru talentů.
Jste firma?
Setkejte se se svými hledanými talenty a utvářejte budoucnost pomocí umělé inteligence! Přihlaste se a seznamte se s technologií, která vám za sekundy spojí s tím nejvhodnějším talentem.
Jste uchazeč?
Jste připraveni na kariéru s ONO? Pokud chcete být v nabídce pracovních příležitostí tím, kdo vybírá, nikoli tím, kdo je vybírán, jste na správném místě! Ochráníme vaše soukromí a pomocí umělé inteligence vám představíme pracovní příležitosti.