Členská smlouva
  1. Smlouva o členství

    1. ÚVOD

    Tato Smlouva o členství je uzavřena mezi ONE HUMAN YAZILIM VE BILISIM DANISMANLIGI SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI, se sídlem na adrese “Reşitpaşa Mahallesi, Katar Caddesi, ITÜ ARI Teknokent 3 Binası No: 4, İç Kapı No: B109, Sarıyer/İstanbul” a uživatelem, který souhlasí s podmínkami této Smlouvy o členství a jejích příloh a pravidly uvedenými na Platformě onenewone.com. Smlouva vstupuje v platnost v elektronické podobě.

    Tato Smlouva o členství stanovuje pravidla a podmínky používání Platformy a upravuje práva a povinnosti stran.

    Veškeré transakce provedené uživateli na Platformě se řídí touto Smlouvou o členství. Pro používání internetových stránek onenewone.com si prosím přečtěte níže uvedené podmínky.

    Zaregistrováním se na Platformě potvrzujete, že jste si přečetli tuto Smlouvu o členství, že její obsah plně chápete, a že bezpodmínečně souhlasíte se všemi podmínkami uvedenými v Smlouvě o členství a na Platformě, včetně těch, které se v průběhu času objeví. Dále souhlasíte s tím, že nebudete uplatňovat žádné námitky nebo odmítnutí ohledně všech záležitostí uvedených na Platformě. Pokud s těmito podmínkami nesouhlasíte, prosím, zdržte se používání Platformy.

    Akceptací Smlouvy o členství potvrzujete, že máte veškeré právní povolení a požadavky nezbytné pro používání Platformy. Pokud Platformu používáte jménem společnosti, potvrzujete, že máte veškerá potřebná oprávnění jednat jejím jménem.

    OneNewOne si vyhrazuje právo kdykoli, bez předchozího upozornění, měnit, aktualizovat a obnovovat veškerý obsah této Smlouvy o členství. Sledujte aktualizace na Platformě; je to odpovědnost uživatelů. Aktuální Smlouva o členství vstoupí v platnost okamžikem zveřejnění na Platformě a používání Platformy bude podléhat aktuální Smlouvě o členství. Proto pravidelně kontrolujte stránku „Smlouva o členství“.

    Potvrzením Smlouvy o členství prohlašujete, že jste právně zletilí a že můžete uzavírat závazné smlouvy v souladu s právními předpisy, a že máte oprávnění přijmout všechny podmínky, povinnosti, potvrzení, zmocnění a záruky uvedené v této Smlouvě o členství.

    V případě porušení Smlouvy o členství může OneNewOne pozastavit váš účet nebo ukončit vaše používání Platformy; může také odstranit veškerý obsah, který jste poskytli, a/nebo podniknout právní kroky nebo žaloby, pokud dojde k porušení zákona.

    1. DEFINICE

    OneNewOne: ONE HUMAN YAZILIM VE BILISIM DANIŞMANLIĞI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

    Platforma: Internetové stránky se jménem domény onenewone.com a poddoménami, na kterých mohou členové využívat služby nabízené OneNewOne, přičemž veškerá duševní a průmyslová práva náleží OneNewOne.

    Uživatel: Každá fyzická osoba, která má přístup na Platformu.

    Člen(ové): Uživatelé, kteří si vytvořili účet na Platformě a využívají služby nabízené na Platformě za podmínek uvedených v této smlouvě.

    Strana(y): Člen a/nebo OneNewOne.

    Smlouva o členství: Elektronicky uzavřená smlouva, která se skládá z podmínek a pravidel uvedených na Platformě a jejích příloh, v jejímž důsledku uživatel potvrdil, že porozuměl a přijal Smlouvu o členství.

    Účet člena: Internetové stránky určené pouze pro člena, kde provádí potřebné transakce pro využívání služeb nabízených na Platformě, aktualizuje své registrační údaje a slibuje, že budou používány pouze jím stanoveným „uživatelským jménem“ a „heslem“.

    Služby: Služby nabízené uživatelům v rámci obsahu dostupného na Platformě.

    1. OBECNÉ PODMÍNKY
    1. OneNewOne nenese odpovědnost za žádné chyby, systémové zpomalení nebo situace, kdy nelze používat Platformu, které mohou vzniknout v důsledku zařízení nebo internetového připojení uživatelů. Člen souhlasí s tím, že přístup na Platformu může být dočasně zablokován kvůli zlepšením a dalším změnám.
    2. OneNewOne ani její skupina, dceřiné společnosti, zástupci, zaměstnanci ani jiní zástupci nenesou žádnou odpovědnost za přímou, nepřímou, zvláštní, náhodnou, následnou, trestní a/nebo exemplární škodu, včetně, ale nikoli výlučně, ztráty zisku nebo příjmů, ztrátu dat a/nebo ztrátu podnikání, vzniklou v souvislosti s touto Platformou, a to i v případě, že byla předem upozorněna na možnost takových škod.
    3. OneNewOne nezaručuje platnost, přesnost a aktuálnost informací uvedených na Platformě. Uživatelé musí potvrdit správnost informací, které na této Platformě najdou, před tím, než na základě těchto informací učiní rozhodnutí.
    4. Všechny informace poskytované na této Platformě se poskytují „tak jak jsou“ bez jakékoli záruky, záruky nebo slibu. OneNewOne tímto výslovně odmítá veškeré výslovné, implicitní, zákonné nebo jiné záruky, včetně záruk obchodovatelnosti, vhodnosti pro určitý účel nebo neporušování práv, v maximálním rozsahu povoleném zákonem.
    5. OneNewOne si vyhrazuje právo kdykoli a bez uvedení důvodu odstranit nebo změnit obsah na Platformě.
    6. OneNewOne si vyhrazuje právo omezit používání Platformy v případě, že dojde k porušení povinností uvedených v této Smlouvě o členství.
  • Použití platformy nebo obsahu na platformě pro nelegální účely je zakázáno, stejně jako přístup k jakékoli části platformy pomocí automatického mechanismu, jako jsou roboti nebo warm, a jejich kopírování a sledování pro obchodní/neobchodní účely.
  • Tato platforma může obsahovat odkazy na webové stránky třetích stran, avšak OneNewOne nenese odpovědnost za obsah těchto webových stránek. Můžete být požádáni o zkontrolování a schválení platných pravidel použití při používání těchto webových stránek. Také jakýkoli odkaz na třetí stranu neznamená, že OneNewOne schvaluje tuto stránku nebo produkty či služby na této stránce uvedené.
  1. POZADÍ ČLENSTVÍ
  1. Pro vytvoření účtu na platformě je nutné vyplnit příslušný registrační formulář úplně, správně a aktuálně. OneNewOne nenese žádnou odpovědnost za nedostatečné, nesprávné nebo neaktuální informace uvedené v registračním formuláři.
  2. Člen uznává, že nese plnou odpovědnost za bezpečnost, uchovávání a ochranu svých systémových přístupových údajů (uživatelské jméno, heslo atd.), které používá k přístupu k službám poskytovaným OneNewOne prostřednictvím platformy. Je povinností člena nesdílet informace o kreditní kartě nebo jiných platebních prostředcích s třetími osobami a nedefinovat tyto informace pro platformu používanou třetími osobami.
  3. Pokud si člen může vybrat uživatelské jméno, (i) nemůže si vybrat nebo používat uživatelské jméno jiné osoby s cílem napodobit tuto osobu; (ii) bez příslušného povolení nemůže vybrat uživatelské jméno, které se vztahuje na práva jiné osoby; nebo (iii) nemůže používat útočné, hrubé, obscénní nebo nelegální uživatelské jméno. OneNewOne si vyhrazuje právo zrušit nebo odmítnout registraci jakéhokoli uživatelského jména, které podle svého uvážení porušuje tuto Smlouvu o členství, firemní politiky nebo zákony.
  4. Po vytvoření účtu budou členové moci používat platformu přihlášením se pomocí svého uživatelského jména/adresy a hesla a potvrzením této Smlouvy o členství. Uživatelé bez účtu mohou vidět veřejné části platformy a používat veřejné služby.
  5. Po dokončení registračního procesu budou moci členové nahrávat vybrané informace, aby se představili a zahrnuli své zkušenosti, dovednosti a životopisné údaje v povolené oblasti. Členové mají možnost kdykoli aktualizovat informace, které nahráli na platformu. Členové nesou odpovědnost za správnost a aktuálnost informací nahraných na platformu. Třetí strany zaměstnavatelé, které sdílejí informace o OneNewOne nebo o členech, nemají povinnost ověřovat správnost těchto informací.
  6. Informace, které členové sdílejí, mohou být sdíleny s firmami, společnostmi a/nebo skupinami společností, které nabízejí pracovní příležitosti, na základě souhlasu uchazečů. Členové mají právo kdykoli odvolat svůj souhlas k pozicím, na které se přihlásili.
  7. Členové nebudou sdílet žádné informace, dokumenty nebo jiný obsah, který získali v rámci služeb poskytovaných na platformě, s třetími stranami.
  8. Členové nesou přímou odpovědnost za jakékoli informace, jako je uživatelské jméno a heslo, které jim byly poskytnuty nebo které si sami určili, pokud jsou sdíleny s třetími osobami nebo institucemi (také pokud je heslo zneužito jinými osobami). Také členové nemohou použít IP adresu, e-mailovou adresu, uživatelské jméno nebo jiné informace jiných osob a nemohou neoprávněně přistupovat k údajům jiných uživatelů ani je používat. Přihlašovací údaje by měly být používány pouze jednou osobou; není dovoleno, aby na jeden účet přistupovalo více než jedna osoba. Veškerá právní a trestní odpovědnost vyplývající z výše uvedených použití nese člen.
  1. DALŠÍ PODMÍNKY
  1. Odpovědnost za obsah poskytovaný členy platformy nese výhradně člen, který tento obsah poskytl. V tomto ohledu je odpovědností členů zajistit, aby měli všechna potřebná práva a povolení k použití obsahu a souvisejících služeb na platformě. OneNewOne nenese odpovědnost za jakékoli transakce provedené členy týkající se obsahu, za obsah nebo za důvěru v obsah.
  2. Aby bylo možné určit, zda jsou obsah legální nebo zda porušují tuto Smlouvu o členství (například v případech, kdy nám byly nahlášeny nelegální obsahy), může být nutné, aby OneNewOne prováděl kontroly obsahu. Kromě toho si OneNewOne vyhrazuje právo měnit, mazat nebo blokovat přístup/zobrazení jakéhokoli obsahu, o kterém se domnívá, že porušuje zákony nebo tuto Smlouvu o členství.
  3. Členové nesmí sdílet následující komentáře, sdílení a jiný obsah v rámci platformy:
    • Jakýkoli obsah, který je nevhodný nebo v rozporu se zákony.
    • Obsah, který je škodlivý, urážlivý, poškozuje osobnostní práva jiných uživatelů a/nebo třetích stran.
    • Obsah, který vyhrožuje jakékoli osobě nebo instituci.
    • Agresivní nebo škodlivý obsah zaměřený na jakoukoli osobu.
    • Obsah, který může obtěžovat nebo rušit širší okruh uživatelů.
    • Obsah, který je neustále sdílen jedním uživatelem a je irelevantní k tématu a obsahu stránky.
    • Obsah, který sdílí jeden nebo více uživatelů a je identický (spam).
    • Reklamní obsah ve jménu jiné značky nebo instituce.
    • Jakékoli komentáře, odkazy a obsah podporující a propagující nezákonné činnosti.
    • Jakýkoli obsah, který porušuje práva třetí strany nebo instituce.
  1. Za veškerý obsah poskytnutý platformě nesou výhradní odpovědnost členové. Členové se zavazují, že (i) jakýkoli nahraný obsah je v souladu se zákony; (ii) neporušuje práva třetích osob, včetně autorských práv; a (iii) mají veškerá potřebná práva a oprávnění k poskytování obsahu.
  2. Člen se zavazuje dodržovat při všech svých činnostech na platformě Podmínky členství a další ustanovení, která mohou být čas od času zveřejněna na platformě, zákony, morálku a etiku a zavazuje se, že se nebude chovat způsobem, který by mohl bránit fungování platformy nebo by mohl porušit práva třetích osob.
  3. Kromě všech dalších ustanovení a podmínek v této Smlouvě o členství musí členové dodržovat následující podmínky:
    • Nebudete přenášet ani jinak poskytovat služby třetím stranám při používání služeb/platformy;
    • Bez předchozího písemného souhlasu nebudete poskytovat jakékoli služby založené na službách/platformě;
    • Nebudete posílat odkazy na třetí strany ani používat loga, názvy firem atd. třetích stran bez jejich předchozího písemného souhlasu;
    • Bez souhlasu příslušné osoby nebo instituce nebudete zveřejňovat/sdílet jakékoli osobní nebo důvěrné informace patřící jakékoli osobě nebo instituci;
    • Nebudete používat služby způsobem, který by mohl poškodit, deaktivovat, přetížit nebo jinak narušit jakýkoli server, síť, počítačový systém nebo zdroj společnosti OneNewOne.
  1. V rámci přístupu a používání platformy je zakázáno provádět následující činnosti:
    • Používat platformu pro podvodné nebo jinak nezákonné účely.
    • Pokračovat v používání platformy, i když byla zrušena autorizace k jejímu používání.
    • Snažit se o neoprávněný přístup na platformu.
    • Provádět testy zranitelnosti nebo podobné testy na platformě.
    • Sbírat informace o dalších uživatelích platformy nebo se o to pokoušet.
    • Zasahovat do provozu platformy nebo serverů nebo sítí, které ji zpřístupňují, včetně hackování nebo poškozování jakékoli části platformy, nebo porušování jakýchkoli požadavků, postupů nebo politik těchto serverů/názvů.
    • Omezovat nebo bránit používání platformy jinými osobami.
    • Množit, měnit, přizpůsobovat, vytvářet odvozená díla, prodávat, pronajímat, půjčovat nebo jinak používat jakoukoli část platformy (nebo jakékoli její používání) bez souhlasu OneNewOne.
    • Provádět inženýrský reverse, transformovat na zdrojový kód nebo rozkládat jakoukoli část platformy.
    • Jednat v rozporu s jakýmikoli autorskými právy, ochrannými známkami nebo jinými vlastnickými právy.
    • Používat platformu/obsah k vývoji produktu nebo služby, která by měla stejný nebo podobný účel nebo jinak soutěžila s platformou.
  1. Členové nesou odpovědnost za veškeré potřebné hardwarové, telekomunikační a jiné služby pro používání platformy.
  1. DUŠEVNÍ VLASTNICTVÍ
  1. Obsah, který poskytnete prostřednictvím platformy: Kromě omezených práv, která nám umožňují poskytovat vám služby prostřednictvím platformy, si zachováváte autorská práva k obsahu, který nám poskytujete. Jinými slovy, máte práva na příslušný obsah a související práva, avšak abychom mohli zpracovávat, spravovat, ukládat, reprodukovat, zálohovat, distribuovat a provádět související operace s vaším obsahem, potřebujeme od vás určitá oprávnění, aby nedocházelo k porušování autorského práva a dalších zákonů. Tímto nám udělujete nevýhradní, celosvětovou, bezlicenční, převoditelnou a neodvolatelnou licenci k používání, reprodukování a zobrazení vašeho obsahu, abychom vám mohli poskytovat služby prostřednictvím platformy.
  2. Jakákoli práva, která nám udělíte, se nebudou považovat za porušení vašeho duševního vlastnictví nebo vašich práv k obsahu. Veškerý obsah publikovaný na platformě bude považován za uživatelský obsah, a proto si členové platformy musí být vědomi svých povinností a odpovědnosti k vlastnickým právům třetích stran a dalších uživatelů.
  • Celá platforma nebo její část nesmí být bez povolení používána na jiných internetových stránkách/médiích nebo v rozporu s uvedenými pravidly.
  • Používání designu platformy, zdrojových kódů, rozhraní, obsahu a databáze v nezměněné, upravené nebo odlišné podobě, částečně nebo zcela, je zakázáno.
  1. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
  1. V důsledku aktivit jako je používání, navštěvování platformy nebo vytváření uživatelského účtu mohou být zpracovávány osobní údaje fyzických osob. Pro podrobné informace o zpracování vašich osobních údajů, pokud se registrujete jako uchazeč, si prosím přečtěte Informaci o zpracování údajů v rámci formuláře pro uchazeče; pokud se registrujete jako zaměstnanec společnosti, prosím prostudujte Informaci o zpracování údajů v rámci formuláře pro zaměstnance společnosti.
  2. Člen potvrzuje, že všechny informace poskytnuté v rámci používání platformy jsou vždy a za všech okolností úplné, pravdivé a aktuální. Člen souhlasí s tím, že jakmile dojde ke změně těchto informací, aktualizuje je prostřednictvím platformy bez zbytečného odkladu.
  1. ÚČINNOST A SOUHLAS
  1. Tato Smlouva o členství nabývá účinnosti dnem, kdy je zveřejněna na platformě společností OneNewOne. Členové tímto přijímají tuto Smlouvu o členství a jakékoliv změny provedené v průběhu času tím, že si vytvoří uživatelský účet na platformě.
  1. DALŠÍ USTANOVENÍ
  1. Tato Smlouva o členství se řídí a bude vykládána v souladu s právními předpisy České republiky.
  2. Soudy a exekuční úřady v Istanbulu (Centrum) jsou zmocněny k řešení sporů vyplývajících z aplikace této Smlouvy o členství.
  3. Strany souhlasí s tím, že v případě jakýchkoliv sporů vzniklých z této Smlouvy o členství budou oficiální knihy a obchodní záznamy OneNewOne, elektronické informace, které uchovává v databázi a na serverech, jakož i zvukové záznamy, sloužit jako důkaz a že tento článek má povahu důkazní smlouvy podle § 193 zákona o občanském soudním řízení.
  4. Veškerá oznámení zasílaná stranám týkající se této Smlouvy o členství budou zasílána na e-mailovou adresu/ adresy členů vedené u OneNewOne.
Začněte hned
ONO pro vás vytvoří „Chytrý kandidátský fond“, klasifikuje ho, spáruje a prostřednictvím „Chytrého pohovoru“ vám přinese užší výběr kandidátů, čímž vás podpoří při náboru talentů.
Jste firma?
Setkejte se se svými hledanými talenty a utvářejte budoucnost pomocí umělé inteligence! Přihlaste se a seznamte se s technologií, která vám za sekundy spojí s tím nejvhodnějším talentem.
Jste uchazeč?
Jste připraveni na kariéru s ONO? Pokud chcete být v nabídce pracovních příležitostí tím, kdo vybírá, nikoli tím, kdo je vybírán, jste na správném místě! Ochráníme vaše soukromí a pomocí umělé inteligence vám představíme pracovní příležitosti.