Míra „nejsprávnější osoby“ kandidáta určená umělou inteligencí je 90 procent!

Podnikatel Tunç Erman, který má dvacetileté zkušenosti v oblasti náboru a podílel se na největších zaměstnaneckých projektech v Turecku, se s platformou OneNewOne, založenou na umělé inteligenci, připravuje na konkurenci světovým gigantům.

Společnost, která poskytuje jedinečné služby v Turecku a dosáhla ohodnocení 2 miliony dolarů, má za cíl rozšíření do celé Evropy, počínaje východní Evropou.

Umělá inteligence OneNewOne, která byla založena v roce 2019 s cílem minimalizovat délku a náklady tradičních náborových procesů, začala po dvou letech výzkumu a vývoje fungovat v roce 2021. Tato platforma, která umělou inteligencí přináší významné změny v oblasti náboru a spolupracuje s největšími značkami v Turecku, upoutala pozornost investorů svým úspěchem. V září minulého roku získala prvního investora s hodnotou 1 milion dolarů a během pouhých 5 měsíců dosáhla hodnoty 2 miliony dolarů. Byla také jedním ze tří startupů, které se dostaly do finále ITÜ Big Bang a byly vybrány pro zahraniční program.

EXPANZE DO ZAHRANIČÍ

„V Turecku nemáme přímou konkurenci. Existují podobné procesy, ale díky naší databázi kandidátů, učícím algoritmům a chytrému systému pohovorů se odlišujeme. V zahraničí máme silné konkurenty ve Velké Británii a USA,“ uvedl Tunç Erman a dodal, že v Turecku spolupracují s mnoha předními firmami ve svých oborech. V souvislosti s rychlým úspěchem také pokračoval: „Pokračujeme v krocích k expanzi do zahraničí.“

„Celosvětový objem online náborového sektoru dosahuje v roce 2023 průměrně 36 miliard dolarů. V Turecku je tato hodnota kolem 300 milionů dolarů. V rámci našeho cíle expanze jsme založili společnost v Londýně. Nyní intenzivně spolupracujeme s Maďarskem. Nedávno jsme vstoupili na trhy v Řecku a Bulharsku. Velmi brzy budeme také v Německu. Umělá inteligence OneNewOne aktuálně poskytuje služby v turečtině, angličtině, maďarštině, bulharštině a řečtině.“

Více v časopise İş’te Gündem…

https://www.istegundem.com/haber/ise-alimda-yapay-zeka-donemi/283421
 

Začněte hned
ONO pro vás vytvoří „Chytrý kandidátský fond“, klasifikuje ho, spáruje a prostřednictvím „Chytrého pohovoru“ vám přinese užší výběr kandidátů, čímž vás podpoří při náboru talentů.
Jste firma?
Setkejte se se svými hledanými talenty a utvářejte budoucnost pomocí umělé inteligence! Přihlaste se a seznamte se s technologií, která vám za sekundy spojí s tím nejvhodnějším talentem.
Jste uchazeč?
Jste připraveni na kariéru s ONO? Pokud chcete být v nabídce pracovních příležitostí tím, kdo vybírá, nikoli tím, kdo je vybírán, jste na správném místě! Ochráníme vaše soukromí a pomocí umělé inteligence vám představíme pracovní příležitosti.