Umělá inteligence sama rekrutuje a vede rozhovory!

Desítky startupů z různých oblastí, které se utkají na scéně ITÜ Çekirdek, odpočítávají dny, kdy se postaví před investory s technologiemi, které vyvinuli.

 

ITÜ Çekirdek, jedna z předních organizací podporujících domácí startupy, oznámila TOP 50 startupů, které letos vystoupí na Big Bang Startup Challenge. Padesát startupů z osmi různých odvětví – od umělé inteligence po mobilitu, od blockchainu po fintech, od tržišť po energetické startupy – se 13. a 14. prosince postaví na scénu, aby soutěžili o ceny a zároveň se pokusili získat finanční prostředky od investorů. V loňském roce bylo startupům poskytnuto více než 341 milionů TL ve formě cen, investic a finanční podpory. Některé z pozoruhodných startupů, které se letos utkají, jsou uvedeny níže.

Startup pro každého!

Nová generace náborové platformy OneNewOne vyniká moduly založenými na umělé inteligenci: „Chytrá klasifikace kandidátů a párování“, „Chytrý pohovor“, „Chytrá automatizace“ a „Chytrá nabídka“. Modul umělé inteligence během několika sekund doporučuje vhodného kandidáta na vhodné pracovní místo.

Více v Milliyet…

https://lnkd.in/eN5H6XVn

 

Začněte hned
ONO pro vás vytvoří „Chytrý kandidátský fond“, klasifikuje ho, spáruje a prostřednictvím „Chytrého pohovoru“ vám přinese užší výběr kandidátů, čímž vás podpoří při náboru talentů.
Jste firma?
Setkejte se se svými hledanými talenty a utvářejte budoucnost pomocí umělé inteligence! Přihlaste se a seznamte se s technologií, která vám za sekundy spojí s tím nejvhodnějším talentem.
Jste uchazeč?
Jste připraveni na kariéru s ONO? Pokud chcete být v nabídce pracovních příležitostí tím, kdo vybírá, nikoli tím, kdo je vybírán, jste na správném místě! Ochráníme vaše soukromí a pomocí umělé inteligence vám představíme pracovní příležitosti.