Umělá inteligence mění vše v náboru

Mluví jako kolega a dokonce si určuje vlastní plat

 

Umělá inteligence během několika sekund třídí stovky uchazečů, domlouvá pohovory, připravuje otázky, vede pohovory a předkládá zprávy. Umělá inteligence mluví se softwarovým vývojářem jako vývojářem a s pilotem jako pilotem. Na základě dovedností a zkušeností uchazeče nabízí i platový návrh…

İSMAİL ŞAHİN- Umělá inteligence, která začíná zasahovat do všech oblastí našeho života, snižuje náklady a šetří čas i při náboru zaměstnanců. Zakladatel platformy pro řízení náboru na bázi umělé inteligence OneNewOne (ONO), Tunç Erman, se po 20 letech zkušeností s náborem na národní i mezinárodní úrovni rozhodl pro automatizaci náborových procesů, když vycházel z problémů, se kterými se setkal. Rozdělili životopisy na 67 částí a vytvořili čtyři různé slovníky umělé inteligence, které jsou zcela jejich vlastní. Nyní dělá umělá inteligence během několika sekund s přesností 90 % to, co dříve dělalo deset lidí celé hodiny nebo dny. Tunç Erman, který upozorňuje, že během příštích 15 let zanikne 60 % dnešních profesí, dodává, že umělá inteligence urychluje proces náboru a zajišťuje, aby byl zaměstnán nejvhodnější kandidát, čímž uspokojuje jak zaměstnance, tak zaměstnavatele. Tunç Erman odpověděl na naše otázky…

Mohl byste stručně představit OneNewOne?

OneNewOne, působící ve vertikále lidských zdrojů a v oblasti náboru, třídí a páruje databázi životopisů pomocí technologie umělé inteligence během několika minut a díky modulu „Inteligentní pohovor“ umožňuje umělé inteligenci provádět předběžné pohovory. Kromě toho nabízí personalistům možnost spravovat celý náborový proces prostřednictvím jediné platformy pomocí modulů „Automatizace pohovorů a testů“ a „Inteligentní nabídky“ s algoritmy, které se průběžně učí.

Jak vás napadla myšlenka náboru pomocí umělé inteligence?

Více než 20 let jsem řídil desetitisíce náborových procesů v tuzemsku i zahraničí. Podílel jsem se na největších náborových projektech v Turecku, kde jsem musel opakovaně školit mnoho pracovníků na stejné procesy. Zažíval jsem obtíže s opakováním těchto procesů v každém projektu a vytvářením nových týmů. Z těchto zkušeností vznikla myšlenka OneNewOne. Když jsme v roce 2019 přišli s touto myšlenkou, ještě jsme to nenazývali umělou inteligencí. Oficiálně jsme společnost založili v roce 2021. Společně s šestičlenným vývojovým týmem jsme vytvořili naše slovníky. V roce 2021 jsme vydali Verzi 2, díky které jsme získali investici 1 milion dolarů a vstoupili do programu ITÜ Çekirdek. V roce 2023 jsme uvedli do provozu Verzi 3, kterou používáme nyní. S novou verzí jsme začali velmi rychle růst.

Pokračování v Milliyet…

https://lnkd.in/dXmQgkkq

Začněte hned
ONO pro vás vytvoří „Chytrý kandidátský fond“, klasifikuje ho, spáruje a prostřednictvím „Chytrého pohovoru“ vám přinese užší výběr kandidátů, čímž vás podpoří při náboru talentů.
Jste firma?
Setkejte se se svými hledanými talenty a utvářejte budoucnost pomocí umělé inteligence! Přihlaste se a seznamte se s technologií, která vám za sekundy spojí s tím nejvhodnějším talentem.
Jste uchazeč?
Jste připraveni na kariéru s ONO? Pokud chcete být v nabídce pracovních příležitostí tím, kdo vybírá, nikoli tím, kdo je vybírán, jste na správném místě! Ochráníme vaše soukromí a pomocí umělé inteligence vám představíme pracovní příležitosti.