Изкуственият интелект сам се наема и интервюира!

Десетки стартъпи, работещи в различни области, които ще се състезават на сцената ITU Çekirdek, броят дните, за да се срещнат с инвеститорите с разработените от тях технологии.

 

ITU Çekirdek, една от водещите организации, предоставящи подкрепа на местни стартъпи, обяви ТОП 50 на стартъпите, които тази година ще излязат на сцената на Big Bang Startup Challenge. От изкуствен интелект до мобилност, от блокчейн до финтех, от пазари до енергийни инициативи – 50 стартъпа от осем различни сектора ще излязат на сцената на 13-14 декември и ще се състезават за спечелване на награди и набиране на средства от инвеститори. Миналата година на стартъпите бяха предоставени награди, инвестиции и парична подкрепа на обща стойност над 341 милиона TL. Някои от стартъпите, които ще се състезават на сцената тази година; някои от стартъпите, работещи в забележителни области, са изброени по-долу.

Стартъпът „Панацея“!

Платформата за набиране на персонал от ново поколение OneNewOne се отличава с базираните на изкуствен интелект модули „Smart Candidate Classification, Matching“, „Smart Interview“, „Smart Automation“ и „Smart Offer“. Модулът с изкуствен интелект препоръчва подходящия кандидат за подходящата работа за секунди.

Прочетете повече в Milliyet…

https://lnkd.in/eN5H6XVn

 

Започнете сега
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Вие сте компания
Запознайте се с талантите, които търсите, и оформете бъдещето с изкуствен интелект! Влезте в профила си, за да се запознаете с технологията, която ще ви осигури подходящите таланти за секунди.
Вие сте кандидат
Готови ли сте да направите своята кариера? Ако искате да бъдете този, който избира, а не този, който е избран, сте на правилното място! Ние ви предлагаме възможности за работа, като защитаваме личните ви данни и използваме изкуствен интелект.