Процентът на „правилния човек“ на кандидата, определен от изкуствения интелект, е 90 процента!

Предприемачът Тунч Ерман, който е участвал в най-големите проекти за заетост в Турция през 20-годишния си опит в сферата на набирането на персонал, се готви да съперничи на световните гиганти със своята платформа за набиране на персонал OneNewOne, базирана на изкуствен интелект.

Компанията, която е уникална в Турция с привилегиите на услугите, които предлага, и е получила оценка от 2 млн. долара, има за основна цел да разшири дейността си в цяла Европа, като започне от Източна Европа.

OneNewOne, платформа за набиране на персонал, базирана на изкуствен интелект, която е създадена през 2019 г., за да сведе до минимум продължителността и разходите на традиционните процеси за набиране на персонал, започна дейността си през 2021 г. след двугодишен процес на научноизследователска и развойна дейност. OneNewOne, която за кратко време промени ситуацията в областта на набирането на персонал с помощта на изкуствен интелект и си сътрудничи с най-големите турски марки, привлече вниманието на инвеститорите с успеха си. Компанията, която получи първия си инвеститор с оценка от един милион долара през септември миналата година, достигна оценка от 2 милиона долара за кратък период от 5 месеца. В същото време тя беше един от трите стартъпа, избрани за финала на ITU Big Bang и селектирани за участие в международната програма.

ОТВАРЯНЕ КЪМ СВЕТА

„Нямаме преки конкуренти в Турция. Има сходни процеси. Ние обаче се отличаваме с нашата база данни с кандидати, алгоритми за обучение и интелигентна система за интервюта. В чужбина имаме силни конкуренти в Обединеното кралство и САЩ.“ Тунч Ерман заяви, че работят с много водещи компании в своите области в Турция. Тунч Ерман заяви, че успоредно с този успех, който са постигнали за кратко време, предприемат решителни стъпки към целта си за разширяване на дейността си в чужбина и продължи по следния начин;

„Обемът на сектора на онлайн набирането на персонал в световен мащаб е приблизително 36 милиарда долара с данни за 2023 г. В Турция тази цифра е около 300 милиона долара. Създадохме компания в Лондон като стъпка към целта ни да се отворим към света. В момента работим интензивно с Унгария. Наскоро навлязохме на пазарите на Гърция и България. Съвсем скоро ще бъдем в Германия. В момента изкуственият интелект на OneNewOne може да предоставя услуги на турски, английски, унгарски, български и гръцки език.“

Прочетете повече в İş’te Gündem…

https://www.istegundem.com/haber/ise-alimda-yapay-zeka-donemi/283421

 

Започнете сега
ONO създава за вас „Smart Candidate Pool“, класифицира, съпоставя, представя краткия списък с „Smart Interview“ и ви помага да наемете таланта.
Вие сте компания
Запознайте се с талантите, които търсите, и оформете бъдещето с изкуствен интелект! Влезте в профила си, за да се запознаете с технологията, която ще ви осигури подходящите таланти за секунди.
Вие сте кандидат
Готови ли сте да направите своята кариера? Ако искате да бъдете този, който избира, а не този, който е избран, сте на правилното място! Ние ви предлагаме възможности за работа, като защитаваме личните ви данни и използваме изкуствен интелект.